Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Elindult Vásárhely virtuális plázája

Új üzleti és programinformációs portált indított a vásárhelyi Barna László internetes tanácsadó. A www.vasarhely.net című oldalt a város és a kistérség virtuális plázájává kívánja fejleszteni, melyen mindenki ingyen mutatkozhat be.
Barna László és az új weblap. Fotó: Tésik Attila
Nem mindennapi weblapot indított pénteken Barna László vásárhelyi internetes tanácsadó. Az a szándéka, hogy www.vasarhely.net honlapon – szakmai elkötelezettségből és lokálpatriotizmusból – ingyenes lehetőséget biztosít a városban működő cégeknek, vállalkozásoknak, egyesületeknek, szervezeteknek, hogy weblapjaikkal bemutatkozhassanak, megismerjék egymás tevékenységét. Mindezek mellett olvashatók a városi programok, a koncertekkel kapcsolatos információk, illetve a moziműsor is.

Helyi üzleti és programinformációk kerültek és kerülnek fel folyamatosan a weblapra, mely annyiban különbözik a szintén általa is szerkesztett www.lap.hu-tól, hogy itt nem csak a weblap linkjei szerepelnek – mondta Barna László, aki hangsúlyozta: célja nem csak a városról, de a kistérség többi településéről is ilyen keresztmetszetet adni. Azaz: szerepeltetni szándékozik Mártély, Mindszent, Batida, Székkutas Szikáncs, sőt Szegvár programjait és cégeit is.

– A virtuális piactérbe, a város plázájába persze könnyen kereshető módon más kulturális információk is bekerülnek, hiszen – a közösségépítés szándékával – a Vásárhelyen és a város környékén élő képzőművészek galériája is elérhető lesz itt – tette hozzá az internetes tanácsadó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiszta cipő, vasalt nadrág az alap

Egy évvel ezelőtt állt munkába Vásárhely jelenlegi rendőrkapitánya, Dezső József, aki azóta is… Tovább olvasom