Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Épületbontás közben dőlt rá a mennyezet

A vásárhelyi Szent Antal utca bontás alatt álló házának téglákkal megrakott mennyezete szakadt le vasárnap délután egy, az épületben lévő asszonyra, aki csak könnyebb sérüléseket szenvedett.
Rendőrök és tűzoltok a baleset helyszínén. Fotó: Tésik Attila
Nem bírta a vásárhelyi Szent Antal utca bontás alatt álló házának a mennyezete azt a hatalmas súlyt, melyet az oda ideiglenesen lerakott, már kibontott téglák jelentettek. Vasárnap délután az egész az alatta lévő egykori üzlethelyiségbe szakadt, maga alá temetve egy nőt. A bontás végző vállalkozó lapunknak a helyszínen elmondta: az asszonyt, aki időnként alkalmi munkásként segített nekik a téglapucolásban, a nap folyamán többször is elküldték a helyszínről ittassága miatt. A mennyezet akkor szakadt le, amikor az ennek ellenére még egyszer visszament az üzlethelyiségben hagyott táskájáért.

A nőt a munkások kezdték el keresni, majd a helyszínre érkezett vásárhelyi tűzoltók szabadították ki mintegy félórás kemény munkát követően. Az asszony szerencséjére a mennyezet aláhulló lécei felfogták a lezúduló építési anyagot, így az csak könnyebb sérüléseket okozott. Az épület életveszélyessé vált utcai frontját a további balesetek megelőzése miatt dózerrel döntötték le. A történteket a rendőrség vizsgálja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három napig a feltalálóké a vásárhelyi főiskola aulája

Közel száz magyar és külföldi feltaláló ötletével, alkotásával ismerkedhetnek meg azok, akik… Tovább olvasom