Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

˝Érthetetlen és felháborító˝

Hódmezővásárhely - Közleményben reagált Korsós Ágnes, Vásárhely címzetes főjegyzője arra, ami a szerdai makói testületi ülésen elhangzott.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Az ügy hetekkel ezelőtt kezdődött, mint azt megírtuk, a vásárhelyi közgyűlésen Lázár János országgyűlési képviselő azt mondta: Makón gyalázzák a vásárhelyieket. Buzás Péter makói városvezető erre válaszolt szerdán, amikor azt mondta: a makóiaknak és a makói önkormányzat vezetőinek nincs semmi bajuk a hódmezővásárhelyiekkel, csak egyes hódmezővásárhelyi vezetők egyes döntéseivel.

A főjegyző közleményében azt írja: „A makói önkormányzat megtéveszti polgárait, amikor azt állítja, hogy 'egyes hódmezővásárhelyi vezetők egyes döntései' miatt történt az egészségügy vagy a víziközmű-szolgáltatók átszervezése, ad absurdum a Magyar Posta szervezetének meghatározása. ... Az egész önkormányzatnak nincs, és nem is lehet ezekhez semmi köze, hiszen a víziközművek vagy az egészségügyi szolgáltatók intézményi rendszerét, működését törvények határozzák meg. Önkormányzatunk nem dönthet, és nem is döntött sem a vásárhelyi, sem a makói kórház sorsáról, ahogyan arról sem, Makó hogyan képviseli magát a régió legnagyobb vízműszolgáltatójában, az Alföldvíz Zrt.- ben. ... A kórházak, a postahivatalok és a víziközmű-szolgáltatók állami cégek. Érthetetlen és felháborító, hogy a makói városvezetés a vásárhelyit hibáztatja, amiért településükön változások történnek. Ráadásul, ha én makói lennék, először azt kérdezném meg: ha olyan dolgok történnek, ami szerintük nem kedvező, akkor miért nem tesznek ellene valamit, miért más településeket hibáztatnak?" – fogalmaz Korsós Ágnes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisorsoltuk a páros belépőket! Nyert jegyet Ákos jubileumi koncertjére?

November 30-án Hódmezővásárhelyre érkezik Ákos Karcolatok 20 jubileumi koncertsorozata. Kisorsoltuk a páros belépőket! Tovább olvasom