Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Ezernél is több versenyző az I. Nagy Épitő Futáson

Hódmezővásárhely - Több százan vettek részt a XIII. Építkezők Napja keretében megrendezett I. Nagy Építő Futáson. A futóversenyt követően számos programmal várták a helyszínre kilátogatókat.
A hűvös, esőre álló idő ellenére több százan vettek részt szombat délelőtt a XIII. Építkezők Napja keretében megrendezett I. Nagy Építő Futáson.

I. Nagy Épitő Futás - GALÉRIA

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

 
Az versenyzők pontban kilenc órakor startoltak a szervező Bodrogi Bau Hódtó utcai üzlete elől. A rendezők három távon hirdettek versenyt. Először az 1800 méteres, majd 5 kilométeres versenytáv nevezettjei mérettethették meg magukat, ezt követően pedig a legfiatalabb, óvodás korú futók álltak rajthoz, hogy teljesítsék, a nekik megadott 400 méteres szakaszt.

A sportprogramon több középiskola és óvaoda is képviseltette magát. A Hermann Alice és a Brunszvik Teréz Óvoda növendékei mellett a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ több tagintézménye, valamint a Németh László Gimnázium és Általános Iskola is részt vett a versenyen, az utóbbi összesen mintegy 230 fővel. A mozgalmas délelőttöt követően, a nap második felében sportbemutatókkal, ugráló várral, zenés műsorokkal szórakoztatták a résztvevőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

20 éve a vásárhelyi tűzoltók szolgálatában

Munkájuk elismeréséért köszöntötte a Hódmezővásárhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Csuka Attila … Tovább olvasom