Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Fábry Sándor a politikát is szóba hozta Vásárhelyen

Kifogyott az autópályán a benzin a kocsijából, és a rendőrök csak autogramot kértek tőle, de üzemanyagot nem adtak – így mesélte el egyórás késésének történetét szombaton este Fábry Sándor a vásárhelyi Fekete Sas Szálló közönségének. A showman szerint a Hír Tv azért nem vehette fel helikopterről az MSZP nagygyűlését, hogy ne derüljön ki, mennyien vannak a rendezvényen.
Fábry Sándor a Fekete Sas színpadán. Fotó: Tésik Attila
Már a meghirdetett kezdés előtt legalább fél órával alig lehetett üres sorokat felfedezni szombaton este a vásárhelyi Fekte Sas Szálló dísztermében. Fábry Sándor műsoros estje vonzotta a helybelieket. Az esti 6 órási kezdés után tizenöt perccel az előadóművész helyett Lázár János, a város polgármestere a közönség türelmét kérte. Végül este 7 órakor lépett színpadra Fábry, elnézést kért, és megosztotta késésének történetét a közönséggel. Az autópályán száz kilométeres körzetben nincs benzinkút – magyarázta –, s kifogyott az üzemanyag az autójából. Bár az autómentőre várva a rendőrség is megállt, de csak autogramot kértek tőle, benzint nem adtak. Hasonlóan járt az autópálya-felügyelőséggel is, a cég embere közölte vele: ha üzemanyagot ad, az korrupció.

A vásárhelyi közönség láthatóan és hallhatóan megbocsátotta Fábrynak a késést, aki szokásához híven nem fukarkodott a poénokkal. Azt is megjegyezte viszont, hogy az MSZP szombati budapesti nagygyűlésén a Hír Televízió helikopterét nyilván azért nem engedték felszállni, hogy ne derüljön ki, valójában hányan vesznek részt a gyűlésen. Egyébként pedig a késés miatti másik kifogása az lett volna: Gyurcsány Ferenc beszédét élőben kellett látnia – jegyezte meg, s ezzel is derültséget keltett a nézőtéren. Arról is beszélt, hogy azért érdemes ellátogatni a diákszigetre, mert a táncdalfesztivál-sátorban már akkor Aradszky László énekel, mikor még nincs is a színpadon. Naná, hogy élő a műsor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Guszti könnyen megtalálja az elveszett fiatalokat

Elkóborolt gyerekeket, Nagyfáról megszökött rabokat is felkutatott már a vásárhelyi… Tovább olvasom