Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Fejjel csapódott a farakásba egy vásárhelyi motoros

Hódmezővásárhely - Fejjel csapódott a farakásba egy 28 éves vásárhelyi motoros vasárnap délután. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
A motoros Hódmezővásárhely külterületén, a Bodzás út mellett motorozott barátaival vasárnap délután. Egykerekűzés közben elvesztette uralmát sportmotorja felett és fejjel belecsapódott a közeli farakásba.

A 28 éves fiatalember elvesztette eszméletét; súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a szegedi traumatológiára.

A rendőrségi helyszínelés még tart, a baleset körülményeit a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság vizsgálja.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. Tyt 2010. október 16. 10:41
  „Szerintem tegyetek azért, hogy ne közellenségek legyetek az emberek szemében. A baleset előtt egy-két héttel láttam sokat a J-t a belvárosban, nyitott dob, padló. Biztos sok embernek lett így szimpatikus, és valószínűleg ugyanennyien nem is aggódnak érte, pedig attól ő még egy jó gyerek.”
 • 39. Tyt 2010. október 16. 10:38
  „"azért hajtunk mert ha lassítunk jön a cigánygyerek az új bmw-vel vagy merci-vel és letol az útról"

  Én is motorozom kb. 10 éve, de még nem vettem volna észre hogy koncentráltan svédek tolnának le :)

  "Másodsorban mi se szeretünk benneteket mert undorító férgek vagytok"

  Kedves motoros barátom, remélem te is tudod, hogy éppen nem ezzel teszel a jobb viszony érdekében.

  "és igen nálunk mindenki számít minden motoros legyen az jó vagy rossz"

  Ugyan már, a motorosok is emberek. Ugyanúgy van kevésbé megtűrt ember is köztünk, ugyanúgy van akit nem szeretünk, pedig motoros.

  Szóval szerintem visszább kéne venni az anyázást, itt most speciel nem is autós tehet arról hogy J. elesett.”
 • 38. Apocalypse 2010. október 15. 14:11
  „Sziasztok!! Elöszőris aki utálja a motorosokat mert "száguldoznak,vandálodnak,balesetet okoznak" azoknak üzenem, hogy azért hajtunk mert ha lassítunk jön a cigánygyerek az új bmw-vel vagy merci-vel és letol az útról de ugyan ez igaz a kamionosokra is nem beszélve a hétköznapi vezetőkről meg a vasárnapi vagy kalapos sofőrökről ! Igen mi motorosok is igénylejük azt amit az autósok vagy ép a kerékpárosok egy szabad utat ahol a sajátfelelösségünkre kedvünkre szórakozzunk gyakoroljunk!
  Másodsorban mi se szeretünk benneteket mert undorító férgek vagytok mert csak a negatív szarporlasztás megy nektek szeretnétek ti ekkora család részesei lenni mint amik kialakulnak 1-1 városban és igen nálunk mindenki számít minden motoros legyen az jó vagy rossz 300 ezres motorral vagy 5 millással itt mindenki egyenlő!

  UI:. Kawasaki Z1000 a menő :)”
 • 37. Tyt 2010. október 15. 11:20
  „Sajnos néha kell ilyen is, hogy megmaradjon a kontroll. :(”
 • 36. Edit64 2010. október 14. 10:52
  „szia ninja,

  A srác még mindig életveszélyben van.Elmozdult 4 csigolyája, nyílt combnyaktörése van, sérült a koponyája.Ja és bevérzett a tüdeje, szóval nincs jól, de reméljük a legjobbakat.
  Mielőtt valaki gúnyos,embertelen megjegyzéseket tenne ne felejtse el, hogy mindenkit haza várnak... NEM LESZ JÓ DONORNAK, MERT ÉLNI FOG!!!!
  Valószínű tanult az esetből és a barátai is akik ezt az egészet végig nézték.”
 • 35. H.NINJA 2010. október 14. 03:53
  „"remélem vágod hogy ez erős. Mégis kinek a pénzéből fizetnék? :) "

  Csak az egyik kommentelő gondolatmenetét folytattam, mert tetszene az ötlet...
  Ha a városnak van pénze skate parkra, új focipályákra, sportarénára, meg sok más baromságra, akkor szerintem erre is jutna, ha akarná a kedves városvezetés... de persze ez csak álom marad valószínűleg.
  Tud valaki valami frisset a srác állapotáról?? Megoszthatná velünk!

  H”
 • 34. Filctoll 2010. október 13. 21:25
  „Az eset nem a töltésnél az olajkút placcán történt?
  Ott szoktak randalírozni a fiatalok és az erdőből oda pakolják le a kivágott fákat.
  Nagyszerű páros e két utóbbi, mivel elég félreeső helyen van senki nem felügyeli mi történik ott és nem-e meggyullad az ott tárolt fa. Mondjuk azt egy nagynyomású kút köré pakolva kell tárolni !
  Ez ellen se tesz senki semmit a nagy gépek jól összetapossák a környéket.
  Egyébként tegnap cuccolták onnan a fákat, nagy megrakott pótkocsis kamionokkal a bodzási iskolánál fordultak le az útról. Még szerencse hogy arra az útra max 5 tonnás járművel lehet felhajtani. Ne is csodálkozzon senki ha gyorsan tönkremegy az út!”
 • 33. Tyt 2010. október 13. 17:25
  „"egy motorosoknak építendő forgalom elől elzárt gyakorlópályát"

  Én is motoros vagyok, de azért remélem vágod hogy ez erős. Mégis kinek a pénzéből fizetnék? :)”
 • 32. H.NINJA 2010. október 13. 04:42
  „A 10. kommentelőnek csak annyit hogy a közúti motoros balesetek kb 80 % -át az autósok okozzák a figyelmetlenségükkel. Sajnos ezért fogynak ennyire a motorosok!! A környék lehetőségeihez képest valóban a legjobb helyen történt a gyakorlás, senki más testi, vagy vagyoni épségét nem kockáztatva. Támogatom az ötletet, egy motorosoknak építendő forgalom elől elzárt gyakorlópályát! (Legyen benne 402 m egyenes is!)”
 • 31. cikicakk55 2010. október 12. 21:40
  „Nagyon drukkolok a srácnak, hogy gyógyuljon fel.Talán ezzel a balesettel sikerül majd a város vezetésének a figyelmét felhívni, hogy szükség lenne egy biztonságosabb pályára,mert gondolom nem ő van egyedül a városban aki ezt a fajta sportot kedveli.Mindenesetre én becsülöm benne,( bennük) hogy nem egy frogalmas, másokat veszélyeztető útszakaszon gyakoroltak.”
 • 30. Tyt 2010. október 12. 13:39
  „egyébként a környéken szerintem pont hogy ez a legalkalmasabb hely a gyakorlásra. Ja és üdv minden vásárhelyi motorosnak”
 • 29. csakugyirok 2010. október 12. 07:52
  „Ha ti motorosok tudjátok hogy az a hely nem a legmegfelelőbb erre a mutatványra, akkor mééér ?
  Nagyon-nagyon sajnálom a srácot, kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon fel maradandó sérülések nélkül. És kívánom, hogy amig nem lesz megfelelő hely erre a fajta "gyakorlásra" legyetek sokkal megfontoltabbak.”
 • 28. Filctoll 2010. október 12. 05:33
  „Szerencsétlen! Jobbulást és felépülést kívánok!”
 • 27. pskj 2010. október 11. 21:31
  „Sajnálatos dolog... Az mindenképpen becsülendő dolog, hogy legalább olyan helyen gyakorolt az illető, ahol szinte nincs is forgalom. Én csak azt nem értem, hogy mindenki szidja a motorosokat, elég sokszor szerepeltek a balesetek a médiában, mégsem tesz senki semmit. A városon kívül pl. létre lehetne hozni egy pályát, ami alkalmas ilyen mutatványokra, nem?! Csak jelzem, hogy nekem senkim sincs akire azt lehetne mondani, hogy ·motoros·. De azért a közúti eszement száguldozásokkal én sem értek egyet.”
 • 26. b.Beu 2010. október 11. 18:14
  „Ez az undorító!! Eber!! Gondolj már bele abba, hogy ez a srác sokunknak nagyon fontos!Remek ember, jó barát, apa, érző gondolkodó ember!Veletek nem történt még semmi? Nem tört el a lábatok, nem tört be a fejetek csak mert az adott pillanatban valamit rosszul csináltál, vagy mert a körülmények esetleg közrejátszottak?Erre csak annyit tudok mondani, hogy szánalmas és szemét az az ember, aki ilyen szörnyű dologhoz annyit tud hozzáfűzni, hogy idézem "donornak jó lesz" Tudod ki legyen donor?Az aki ilyen majmokat szül a világra!! Ha nektek ez poén, és a szórakozás, csak gratulálni tudok!!
  Szégyeljétek el magatokat!!!”
 • 25. Bala 2010. október 11. 17:11
  „Egyetértek Kooki barátommal, és még kiegészíteném annyival, hogy amit gyakorolt az nem illegális Magyarországon, sőt egy hivatalos, és színvonalas sport, melyet Stunt Riding-nak hívnak! Esetleg ha eddig még nem esett le senkinek, igen ez az amit bizonyos alkalmakon ti is ámulva, bámulva, rajongva szoktatok nézni, többnyire ingyen és bérmentve. Csak sajnos ez nem vele született tehetség senkinek, ezt igenis gyakorolni, tanulni kell, ha elakar az ember érni valamit. Az a szomorú (azok mellett, hogy sok jóindulatú ember van), hogy nagyon kevés olyan lehetőség van, ahol ezt legálisan, és biztonságosan lehetne művelni. Pont ezért történt a baleset egy olyan helyen, ahol a kutya se jár rajtunk kívül, de igaz nem a legmegfelelőbb erre. Ha valaki tud jobbat, vagy más úton tud segíteni ez ügyben szeretettel fogadjuk!
  UI.: A hozzá nem értő, fontoskodó jó emberek lehetőleg kíméljék az értelmesebben gondolkodókat kommentjeikkel!”
 • 24. Kooki 2010. október 11. 16:57
  „Az 5, 9, 14, 20-as kommentár gazdáinak üzenem h nem ők voltak ott, nem látták és nem ők tartották az infúziót és vágták le egy alig élő emberről a ruhát és elképzelni nem tudják azt amit én akkor ott átéltem. Senkinek nem kívánom sem az én sem az érintett személy helyzetét. Csak azt szeretném ha ezek az emberek kicsit elgondolkodnának h vajon így nyilatkoznának-e a saját szerettei vagy barátai hírére is ha valami hasonló történne vele. Nemhogy kicsit elgondolkodnának azon h mi kimentünk egy kerekezni a városon kívülre pont azért h a ti és bárki más segge egybe maradjon ha esetleg elrontunk valamit. Inkább köszönetet kellene mondanotok mint itt verni a nyálatokat.”
 • 23. HidegLászló 2010. október 11. 13:24
  „Válasz .....!
  Ő is egy érző ember, akinek egyénisége van. Aki ismeri az vagy szereti vagy utálja, de aki nem ismeri annak nincs joga véleményt alkotni, főleg nem így. Ő igazi motoros aki nem a forgalomban egykerekezett, hanem egy elhagyott betonplaccon. Mindenkinek van valami hobbija, neki a motoros mutatványok, másnak a kocsmázás és vannak olyan buzik, akik árgus szemmel figyelik a netet, hogy mikor tudnak valami .... beírni, bizonyítandó maguknak, hogy milyen ....vérlázító baromságot sikerült ismét összehozni. Nekik üzenem, gondolkozzanak el rajta, ők vajon mit éreznének, ha az ő testvérük, rokonuk, vagy legjobb barátjuk járna hasonló módon. Nekik vajon, hogy esne, ha így nyilatkoznának az ő szerettükről, olyanok akik azt sem tudják milyen ember a szóban forgó egyén. Szeretném ha az összes ilyen .... elgondolkodna ezen, és ha ennek ellenére mégis marad az írkálásnál, legyen benne annyi gerinc, hogy legalább a nevét vállalja. Tisztelettel, Hideg László <moderálva...>”
 • 22. suzukirobi 2010. október 11. 13:01
  „egykerekűzni amúgy olyan dologgal lehet, aminek 1 kereke van. motorral egykerekezni szoktak”
 • 21. billan 2010. október 11. 12:58
  „Mondjuk az tény, hogy ő legalább egy farakás mellé ment egykereküzni, míg mások ugyanezt a közutakon teszik....”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rostás Péter maradt Székkutas alpolgármestere

Azt a Rostás Pétert (Fidesz-KDNP) választották alpolgármesternek Székkutason, aki eddig is betöltötte a tisztséget. Tovább olvasom