Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Felismeri-e Havránek Ferencet?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Havránek Ferenc


Ezúttal a vásárhelyi járókelőknek a helyi települési képviselő képét mutattuk, aki a napokban mondott le a Munkáspárt városi elnöki posztjáról. Az általunk megszólított négy vásárhelyi közül hárman azonnal felismerték, tudták, ki ő, s azt is, melyik párt színeiben dolgozik a közgyűlésben. Egy olvasónk pedig arra tippelt, tanár vagy politikus lehet a képen.

Janovszki Lászlóné kereskedő:

– Ismerem, itt van a neve a nyelvem hegyén, csak éppen nem jut eszembe. Ott van a boltja a Táncsics Mihály utcán, mezőgazdasági árukat, kazánokat meg hasonlókat árusít. Megvan, mondtam, hogy tudom! Ő Havránek Ferenc munkáspárti képviselő. Onnan tudom, hogy rendszeresen nézem a közgyűlést, s őt képviselőként minden alkalommal látom felszólalni. Többet nem nagyon tudok róla mondani.

Mucsi Martin középiskolai tanuló:


– Nem tudom, ki van a képen, legfeljebb csak találgatok, hogy a szemüvege alapján tanár valamelyik iskolában. Esetleg még politikus lehet... Persze, ahogy elnézem, inkább tanárnak néz ki. Hogy mégis politikus? Most sem jut eszembe, fogalmam sincs, ki ő. Hogy közgyűlési képviselő? Ez sem mond semmit, nem követem a politikát. Jó szándékú embernek néz ki... Hogy ő lenne Havránek Ferenc? Nem ismerem.

Papp Edit lakberendező:


– Persze, hogy felismerem, ő Havránek Ferenc vásárhelyi városatya, aki eddig a Munkáspárt városi elnöke is volt. A választások után, az általa elért szerény eredmény miatt most mondott le erről a posztjáról. Azt nyilatkozta, le kell vonni a megfelelő konzekvenciákat, s tisztújításra van szükség. Mindezt onnan tudom, hogy figyelem a helyi politikai élet történéseit. Ő számomra szimpatikus ember, kiáll az igazáért, de azt is elfogadja, ha meggyőzik.

Molnár Mihályné pénztáros:


– Hát ő Havránek Ferenc, szerintem mindenki tudja, kicsoda. Én a közgyűlési közvetítésekből ismerem csak. Tudom, hogy a Munkáspárt tagja, úgy tudom, amúgy vállalkozó. Számomra azonban nem szimpatikus a személyisége, mert szerintem nagyon arrogánsan viselkedik a testületi üléseken. Ennél jobban nem tudom megmagyarázni. Nem az esetem, mert én Fidesz-párti vagyok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendkívüli esti közgyűlés Vásárhelyen

Nem kell önkormányzati biztos a kórház élére, állapította meg tegnap Varga Jánosné független… Tovább olvasom