Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Felsőfokú képzés indul Vásárhelyen

A vásárhelyi Eötvös József Szakközépiskola összefogott a budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskolával. Felsőfokú intézményi kommunikátor szakképzést indít idén szeptembertől Vásárhelyen.
A vásárhelyi Eötvös József Szakközépiskola összefogott a budapesti Üzleti és Kommunikációs Főiskolával. Felsőfokú intézményi kommunikátor szakképzést indít idén szeptembertől Vásárhelyen. A középiskolában érettségizett, 18 és 22 év közötti fiatalok szerezhetnek újságírói, sajtószóvivői és médiareferensi OKJ-s bizonyítványt.

– A pedagógiai programunkban szerepelt középfokú újságíróképzés, s most ezt váltjuk ki – a felsőfokúval. A fővárosi intézmény megkereste az önkormányzatot, és rajta keresztül jutottak el hozzánk, hamarosan meg is állapodtunk – mondta Váradi Istvánné, az Eötvös szakmai igazgatóhelyettese.

A négy félév alatt tanulói, és nem hallgatói jogviszonyban tanulhatnak a diákok. A szeptemberi induláshoz minimum 28 fő kell. Már több végzős eötvösös jelezte, hogy érettségi után itt tanulna tovább. Ezenkívül nem csupán vásárhelyi, hanem a dél-alföldi régióban élő fiatalokat is várnak, akiknek a Cseresnyés-kollégiumban biztosítanak majd szállást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresztelő utáni hangulat Hódmezővásárhelyen

Vásárhely új, összevont középiskolája július elsejétől Gregus Máté nevét viseli. A keresztelőről… Tovább olvasom