Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Felújítás közben nyerték a bevásárlást

Hódmezővásárhely, Szeged - Nagy munkában van otthon a vásárhelyi Báthori család, ezért a legjobbkor nyertek lapunk Telekosár játékán. Erzsébet a Délmagyarország számlájára 25 ezer forint értékben vásárolhatott az újszegedi Príma Nova Áruházban.
– A legjobbkor nem is jöhetett volna ez a nyeremény. Éppen a fürdőszoba-felújítás közepén járunk, ami rengeteg kiadással jár – mondta boldogan a vásárhelyi Báthori Károlyné. Erzsébet a Délmagyarország Telekosár játékának következő, 11. nyertese. 25 ezer forintos ajándékutalványt kapott, amit az újszegedi Príma Nova Áruházban költhetett el. Még 19 olvasónkat visszük bevásárolni a következő hetekben.

– Időtlen idők óta előfizetők vagyunk. Már a szüleim is olvasták a lapot. Játszani is szoktunk. Egy-két alkalommal nyertünk is, strandbelépőt vagy jegyet a szabadtérire – sorolta Erzsébet, aki nagyon örült, hogy megnyerte a vásárlási utalványt. A liszt, a cukor és az olaj a vásárhelyi asszony kosarából sem hiányozhatott. Vett még ropogtatni valót, tőkehúsokat, szalámit és mosószert is.
 
Erzsébet férje névnapjára is vásárolt. Fotó: Karnok Csaba
Erzsébet férje névnapjára is vásárolt. Fotó: Karnok Csaba

– Január 28-án Károly-névnap van. Férjemet így hívják, ezért egy kis alkoholt is vásároltam, hogy akik felköszöntik, azokat meg tudjuk vendégelni – tette hozzá Erzsébet, aki gyorsan végzett a bevásárlással, és összesen 28 ezer 288 forintot hagyott a kasszánál.

– A férjemmel havonta egyszer járunk nagyobb áruházba, amikor tartós élelmiszereket veszünk. Olyankor tízezer forint körül szoktunk fizetni. A kenyeret, felvágottat a közeli kisboltból vásároljuk – mesélte el Erzsébet. Elárulta, amióta tart a Telekosár játék, minden nyereményszelvényt postára adott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább dolgozik a vádlott közmunkás

- Többen faggattak már, mi lesz a sorsa annak a közmunkás-csoportvezetőnek, aki bántalmazta egyik beosztottját, Mayer Gellértet - mondta lapunknak Szél István, Székkutas polgármestere. Tovább olvasom