Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Felújították a bölcsőde tetejét

Hódmezővásárhely - A Belügyminisztérium pályázata lehetővé tette Hódmezővásárhelyen a kertvárosi bölcsőde részleges rekonstrukcióját, a beruházás 28,4 millió forintos teljes költségéből 80 százalékot fedezett a nyert összeg.
Az intézmény régebbi épületének 1680 négyzetméteres lapos tetejét 10 centiméteres hő-, valamint vízszigeteléssel látták el – sorolta a munkákat Mucsi László, a polgármesteri hivatal városfejlesztési és építéshatósági irodájának vezetője, aki elmondta: a közel 4 éve felhúzott új szárnyhoz nem nyúltak. A munkával a kivitelező a közelmúltban készült el.

Az iskolák és az óvodák után a bölcsődék felújítása következik Hódmezővásárhelyen, a sort az Oldalkosár utcai nyitotta. A kertvárosi rekonstrukciója folytatódik: a homlokzat hőszigetelésére, a régi vizesblokkok cseréjére és a burkolat felújítására keres pályázati forrást a város.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100 éves a Dobay Kertészet

A céget Dobay Imre alapította, azóta a negyedik generáció dolgozik a kertészetben, amelynek központja Kopáncs, de van telephelye Szegeden is. Tovább olvasom