Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Fiatal zsarolók

Három fiatalkorú és egy gyermek tavaly december óta zsarolt egy 13 esztendős gyermeket Vásárhelyen. A rendőrség feljelentés alapján kezdett nyomozni az ügyben, és hamar kiderült, hogy az elkövetők a gyerektől több alkalommal is fenyegetéssel, zsarolással kisebb-nagyobb összegeket vettek el, összesen több ezer forintot.
Három fiatalkorú és egy gyermek tavaly december óta zsarolt egy 13 esztendős gyermeket Vásárhelyen. A rendőrség feljelentés alapján kezdett nyomozni az ügyben, és hamar kiderült, hogy az elkövetők a gyerektől több alkalommal is fenyegetéssel, zsarolással kisebb-nagyobb összegeket vettek el, összesen több ezer forintot. Már a feljelentést követő napon gyanúsítottként hallgattak meg a kapitányságon két 15 és egy 14 éves helybeli fiatalt, akik egy negyedik, még 14 éven aluli társukkal együtt több gyerektől is erőszakkal elvették a pénzüket.

A vásárhelyi rendőrkapitányság a két 15 és a 14 éves fiatalt őrizetbe vette, s kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Őket már ismerte a hatóság: korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt folyt ellenük nyomozás. Mindhármukat zsarolás és több rendbeli rablás elkövetésével gyanúsítják. A rendőrök szerint nem zárható ki, hogy a banda másokat is zsarolt, ezért várják a további sértettek jelentkezését a vásárhelyi kapitányságon személyesen, vagy a 107-es, a 112-es, illetve 06-80-555-111-es számon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt év után elköszön Mindszent jegyzője

E hónap végéig még Mindszent jegyzője lesz Hajdú Imre – aztán elköszön a kisváros… Tovább olvasom