Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Fideszes képviselők felajánlása

Az idei első félévre esedékes tiszteletdíjukat – összesen 4,6 millió forintot – jótékony célra ajánlják fel a vásárhelyi közgyűlés fideszes képviselői.
Az idei első félévre esedékes tiszteletdíjukat – összesen 4,6 millió forintot – jótékony célra ajánlják fel a vásárhelyi közgyűlés fideszes képviselői. A 11 városi politikus – Csorba Mihály, Hegedűs Lajos, Tóthné Kecskeméti Katalin, Rárósi Imre, Lázár János, Fekete Ferenc, Havasi Katalin, Kalocsai Géza, Molnárné Kecskeméti Rita, Kis Irén és Almási István – a vásárhelyi Erzsébet-kórház onkológiai osztályának adja a pénzt. Ebből az összegből jut gép-, illetve műszerbeszerzésre, és az osztály otthonosabbá tételére is – hangzott el a képviselőcsoport tegnapi sajtótájékoztatóján.

Csorba Mihály alpolgármester és Havasi Katalin képviselő is hangsúlyozta: kezdeményezésük nyitott, azaz várják a közgyűlés ellenzéki képviselőinek csatlakozását.

Az összeg a képviselők havi nettó 50-60 ezer forint közötti illetményét érinti. Azt, hogy ez egy-egy képviselő esetében pontosan mennyi, nem tudták megmondani. Úgy vélték, ez a gesztus jelentős forrást biztosít a nemrég még a bezárás rémével fenyegetett, évente több ezer beteget ellátó osztály számára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A KDNP február 4-én tárgyalja a vásárhelyi ügyet

Szelet vetett a KDNP vásárhelyi elnöke: Hamvas Ödönt fel is függeszthetik tisztségéből amiatt, hogy… Tovább olvasom