Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Fogyasztóvédelmi iroda Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Fogyasztóvédelmi tanácsadó iroda nyílt a polgármesteri hivatalban Vásárhelyen. Almási István, a város polgármestere hétfőn a sajtótájékoztatón elmondta: az elmúlt években szemléletváltás zajlott a városháza, valamint a helyi közigazgatás működtetésében.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Cél: a lakosság igényeihez igazítani, gyorsítani, egyszerűsíteni az ügyfélfogadást. Új lehetőség a helyieknek a fogyasztóvédelmi tanácsadó iroda, amely az önkormányzat, a Csongrád Megyei Kormányhivatal és az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület közös pályázati támogatásából nyílt. A projekt költsége összesen 20 millió forint, ebből a vásárhelyi 9 millió forint. A polgármester úgy vélte: a fogyasztóvédelemben még nagyon sok a lemaradás, van mit pótolni.

Korábban ügyvédként sokat foglalkozott fogyasztói panaszokkal – jegyezte meg tegnap Vásárhelyen Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója. Hozzátette: az iroda munkatársai olyan tapasztalattal bírnak, amellyel nem biztos, hogy egy ügyvéd rendelkezik ebben a témában.

A vásárhelyi iroda hétfőnként 13–17 óráig várja az ügyfeleket, akik többek között a közüzemi szolgáltatókkal, a számlákkal, az elektronikus kereskedelemmel, a jótállási és szavatossági igényekkel, élelmiszerek vagy termékek minőségével kapcsolatban kaphatnak segítséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt chipje, mégsem tudták, ki a gazdája

Puli kiskutyát találtak Török Imrénéék még szilveszterkor a Szántó Kovács János utcán Vásárhelyen. Tovább olvasom