Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Fogyatékos férfi is futtatott lányokat?

Fogyatékos férfi is futtatott lányokat?
Hódmezővásárhely - Vásárhelyen, a Csengettyű köz egyik lakásában fogták el hétfőn a rendőrök azt a férfit, aki tagja a gyanú szerint Franciaországban prostituáltakat futtató bűnszervezetnek.
Megírtuk, kétszáz készenléti rendőr 20 Csongrád megyei helyszínen 12 gyanúsítottat fogott el hétfő reggel.

– Nagyon gyorsan történt minden. Civil ruhás rendőrök vették körbe az épületet, és pillanatokon belül bilincsben vitték el – mondta egy környéken élő. Azt is megtudtuk, a 40 év körüli, kétgyermekes családapa két éve költözött családjával a Csengettyű közbe.

– Semmi gond, vita vagy veszekedés nem volt vele és családjával sem – mondta a forrásunk, aki furcsállotta, hogy decemberben új bútorokat vásároltak belvárosi lakásukba, majd szilveszter napján elköltözött onnan a család, azóta csak a férfi járt vissza.
 
 A Csengettyű közben bérelt lakást a hálózat vásárhelyi tagja.
A Csengettyű közben bérelt lakást a hálózat vásárhelyi tagja.

A környéken élőknek feltűnt, hogy luxusautóval jár, de nem tudták, hogy mivel foglalkozik. Több tízmilliós Mercedesszel és BMW-vel is látták őt közlekedni Vásárhelyen. Ezt a közösségi oldalra feltöltött fotói is alátámasztják. Bár a legutolsó facebookos bejegyzése 2014 májusában volt. A saját magáról feltöltött fotó alá még azon a nyáron az egyik barátja írt, és kérte az ismerősöket, hogy ne ezt a profilt kövessék, mert feltörték, majd linkelt egy másikat, amit tegnap már nem tudtunk megnyitni. Vélhetően törölték az oldalt.

A még elérhető régi profilján a foglalkozásához egyéni vállalkozót írt, és a becenevét is jelezte. A fotókból az is kiderül, hogy jómódban élt, az autók mellett luxusórákat hordott. Információnk szerint egyébként a férfi fogyatékossági támogatást is kapott – hogy miért, azt a profilján látott fotók alapján nem lehet megállapítani.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döntőbe jutott a molett anyuka

Döntőbe jutott a molett anyuka
Bejutott az országos molettszépségverseny döntőjébe a kakasszéki Kapocsi Jánosné. Tovább olvasom