Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Folytatják a hétvégi élelmiszerosztást

Hódmezővásárhely - December végéig folytatják Vásárhelyen a Hogy hétvégén is legyen kenyér az asztalon nevű jótékonysági ételosztást, amelyet Mészáros Antal, a Csomiép Kft. ügyvezető igazgatója kezdeményezett. Ezt az akció résztvevői döntötték el féléves értékelőjükön.
Tavaly május 10-én az iskolaigazgatók és pedagógusok által leginkább rászoruló 133 gyermek családjának tartós élelmiszercsomagokat adományoztak, ma már 166 család kap 2000 forint értékű csomagot minden hétvégén – tudtuk meg Mészáros Antaltól. Eddig 48 magánszemély és vállalkozás állt a nemes cél mellé, de várják az újabb felajánlásokat is. A Tisza Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány szervezésében folyó jótékonyságra hatalmas az igény, kiderült, akár kétszer ennyi csomagnak is helye lenne. Lázárné Megyeri Zita, az alapítvány kuratóriumi elnöke bejelentette, hogy a nyári szünetben Bán Sándor úszóedző ingyenes úszásoktatást tart a támogatott gyerekek számára, akik az oktatás idejére szüleikkel együtt ingyen léphetnek be a strandra. Mészáros Antal a kezdeményezés iránt érdeklődő településeknek annyit mondott, hasonló program megvalósításához összefogásra, jó szándékra és önzetlenségre van szükség.

Olvasóink írták

 • 6. csillogás 2011. június 01. 08:26
  „5, meglepődnél szerintem ha tudnád, hogy legalább fele NEM roma.”
 • 5. zoltanszabo 2011. május 28. 20:59
  „Lézer Lázárné nyugodtan adhat ingyen csomagot minden rászorulónak.--van miből !
  Otthon éheznek a családok---de ingyen mehetnek a fürdőbe ! JÓÓÓÓ!
  A 166 családból--165 család gondolom--cigány.”
 • 4. zoltanszabo 2011. május 28. 18:33
  „T. 2.
  Igazad van !
  Az elmúlt 21 évben ellopott pénzeket mindd vissza tennék a kasszába--ki lehetne fizetni az államadósságot, és mi volnánk a legjobban fejlődő ország.
  De ez csak álom ! A bíróság soha sem fog ilyen ítélete hozni. Ez az elszámolósdi--csak mézes madzag.
  "Varjú a varjúnak NEM VÁJJA KI A SZEMÉT "
  Itt csak akkor lesz elszámoltatás---ha a nép végre a sarkára áll.
  Párt állástól függetlenül---minden politikust, családjukkal együtt,minden millárdost le nullázni. Itt változás sajnos nem lesz. Csak összefogással lehetne rendet tenni--csak a magyar erre képtelen.ezt ezek a jó emberek tudják..nem is félnek az elszámoltatástól ! SAJNOS .”
 • 3. hahaha62 2011. május 28. 12:36
  „Egyetértünk ! Ha segíteni akarok ...én speciek célirányosan teszem..szájjal lábbal festők stb-mert megtehetem ISTEN-nek hála...de tudva és akarva a leendő élősködő réteget nem szeretném támogatni...feneketlen kút!”
 • 2. igazságkereső 2011. május 28. 11:40
  „Lehet,hogy nem is lenne szükség élelmiszer osztásra,ha visszakerülnének a központi büdzsébe azok a milliárdok,melyeket off-shore cégekbe menekítettek át. Itt lenne az ideje már arról is beszámolni,hogy a 2002-2010 között eltűnt 13000 milliárd forint egy jelentős részét sikerült visszarakni az államkasszába,mely összeg nagy valószínűséggel a Kóka féle cégbe ment át,melyből azért az MSZP prominensei is jelentős részesedéssel bírtak. A sok felismert lopás után itt lenne az ideje egy-két hatásos bírósági ítéletnek,mely nagyobb összegű vagyonelkobzást is kimondana,hogy ne mindig mi "átlagpolgárok" szívjuk meg, miközben a milliárdosok jót röhögnek a markukban.Lásd a Kapolyi féle nagy MVM lenyúlást, és még ez az ember mindig szabadlábon van a többi társaival együtt! Észre veszi ezt már valaki, hogy tenni is kellene valamit az ellopott pénzügyi javak visszaszerzése érdekében?!!”
 • 1. hahaha62 2011. május 28. 10:15
  „Helyes és követendő...a szűlői meló helyett ingyenkaja.....hát?A h betűs orszűgban papíron nagyon sok a rászoruló emberke...aki iszik-cigizik egy fillér segélyt se neki...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ajándék e-hulladékért

Hódmezővásárhely - A használaton kívüli elektromos berendezéseket gyűjtik be ma reggel 8 és 10 óra… Tovább olvasom