Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Főzhetnek a mindszenti ovi konyhájában

Mindszent - Megkapta a szükséges engedélyeket, így csütörtöktől főzhetnek a mindszenti óvoda felújított konyhájában, ahol napi 300 adagot készítenek az óvodások, bölcsődések, valamint a szociális ellátottak számára.
Mint arról beszámoltunk, a Károly óvoda-bölcsőde József Attila utcai épületét 14 millió forintért újították fel. A munkálatoknak augusztus 23-án be kellett volna fejeződniük, de kiderült, a konyha felújításának terve nem került bele a pályázati dokumentumba. Ezért az nem kapta meg a használatbavételi engedélyt. A működési engedélyhez szükséges elszívó berendezés másfél milliós költségét végül a helyi önkormányzat állta.

Olvasóink írták

 • 2. Pepejeans 2010. november 26. 17:11
  „Már csak a vállalkozót kéne kifizetnie az Önkormányzatnak, aki megoldotta a problémát.”
 • 1. almaszósz 2010. november 25. 17:24
  „Már elnézést de a 2010.09.02-én megjelent cikk kissé korrektebb volt ott le volt írva az ok:
  " - Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. soron kívül kiadja a szolgáltatói szakvéleményt, és a műszaki átvételt is soron kívül elvégzi, amennyiben a tervező az általa beadott tervdokumentáció hiányosságait pótolja, és a tervet ismételten beadja - szögezte le írásbeli megkeresésünkre Tóbiás Zoltán, a cég szegedi kirendeltségének vezetője. A tervező ugyanis csak a gázkazán cseréjéről szóló tervdokumentációt nyújtotta be, az pedig csak később derült ki a Dégáz számára, hogy az épületben a kazánházon kívül egy konyha is üzemel. Mint ahogy az is: ahogy az egész épületben, úgy a konyhában is kicserélték a régi nyílászárókat, ezzel megváltoztatták az ott üzemelő gázkészülékek légellátási feltételeit."

  Tehát nem is volt dokumentáció, ami az első cikk alapján a szolgáltatóhoz nem lett leadva és nem a pályázatba.

  Az idézetet csak a Tisztelt DM hevenyészett cikkei miatt írtam.
  Az igazság már mindegy, lényeg hogy a konyha ismét működik!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár: A kórház és az oktatás maradjon Vásárhelyé

Stabilitás, fenntarthatóság, minőségi szolgáltatás és folyamatos fejlesztés - ezek alapján állították össze Vásárhely 2011-es költségvetési koncepcióját, amelyet szerdán fogadott el a közgyűlés Tovább olvasom