Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Gyereknapra készül a vásárhelyi játszótér

Hódmezővásárhely - A művészek már dolgoznak annak a vásárhelyi játszótérnek a kellékein, amelyet a tervek szerint május 25-én, gyereknapon vehetnek birtokba a tabáni és tarjáni apróságok a Damjanich utcában.
A Tiszta Szívvel Egyesület a Wartha Vince Művészeti Alapítvánnyal, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületével és a Magyar Formatervezési Tanáccsal együtt írt ki országos nyílt pályázatot. A két fordulón túljutott pályaművek alkotóival is sikerült megegyezni. Ők: Bubik Veronika és Ágoston István, B. Kovács Emőke, Mikula András, Pannonhalmi Zsuzsa, Gál István János, Kő Boldizsár, valamint a BOBO Stúdió. Lázárné Megyeri Zita, a Tiszta Szívvel Egyesület alapító tagja, a kuratórium elnöke elmondta, összességében belefértek az erre a célra szánt 10 millió forintos keretösszegbe.

– A Mol és az Ökotárs Alapítvány pályázatán 540 ezer forintot nyertünk zöld felület növelésére, megújítására. Több magánszemély, civil szervezet és vállalkozó állt mellénk. Az elnyert összegből a Damjanich utcai játszótér úttest felőli oldalára szeretnénk sövényt telepíteni – mondta Lázárné Megyeri Zita.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magánkamerákkal a tolvajok ellen Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Egyre több biztonsági kamera figyeli a vásárhelyieket. Magánházak, középületek,… Tovább olvasom