Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Győzi kitart az ildikós verzió mellett

Az ország egyik legnézettebb, most épp szünetelő valóságshow-jának főszereplője cáfolta, hogy Ildikó kitalált személy lenne, hogy kibékült volna feleségével, Bea asszonnyal a tévéműsor folytatásáért fölajánlott 25 millió forint ígéretére.
„Ildikó létezik, itt ül mellettem most is, de nem tesszük ki a nyilvánosságnak. Ő nem egy bazári majom" – felelte lapunk érdeklődésére Gáspár Győzike tegnap. Az ország egyik legnézettebb, most épp szünetelő valóságshow-jának főszereplője cáfolta, hogy Ildikó kitalált személy lenne, hogy kibékült volna feleségével, Bea asszonnyal a tévéműsor folytatásáért fölajánlott 25 millió forint ígéretére. Azt mondja, hét végén eljönnek Hódmezővásárhelyre, „ha akkor lefényképeznek paparazziba, akkor gratulálok".

Gáspár Győzike titokzatos szerelme után nyomoz a fél magyar sajtó augusztus hetedike óta. Akkor ugyanis a valóságshow-hős azt nyilatkozta a Borsnak, hogy megromlott a kapcsolata feleségével, nem lehet megmenteni a házasságát. „Összefutottam Ildikóval, aki azt mondta, hogy rám sem lehet ismerni, rengeteget öregedtem. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy új életet kezdek, mégpedig Bea nélkül. Ildi mellett boldog vagyok, és újra önmagam lehetek." A lapban később megjelent egy fotó, amelyen Győzike egy szőke hölgyet ölel magához. Az újság kikockázta – felismerhetetlenné tette – a nő arcát, akiről mindeddig annyit sikerült kideríteni, hogy hódmezővásárhelyi, régi ismerőse Győzinek, Ildikó a keresztneve, és nem szeretne arccal, teljes névvel megjelenni az újságokban. Mi úgy tudjuk, a kikockázást a rapper kérte az újságtól.

A lapokat azért érdekli, ki lehet Ildikó, mert épp a titkolózás, a furcsa körülmények engednek arra következtetni, hogy lehet: a nő nem is valódi személy, egyszerűen csak a show jól megkomponált reklámjának jól megfizetett szereplője, eljátssza a nyilvánosság előtt a szeretőt. Ennek a feltételezésnek azonban ellentmond az, hogy egy szőke nővel többfelé is látták a roma rappert.

Mosolyszünet

Ezek vagyunk mi: a közelmúlt húsz legnézettebb tévéműsorából kilenc a Győzike-show valamelyik része volt. Az egyiket 2,7 millió ember látta. Ennyi szavazattal választást lehet nyerni, aztán többségi kormányt lehet alakítani Magyarországon. Azt mondják, hogy nem kell olyan tragikus képet festeni, hiszen a nézők nagy része röhög. Hát röhögjünk mi is: például azon, hogy a tizenéveseknek ez az egyik kedvenc műsora, mert ebben mindent megértenek, az első szótól az utolsóig. Nyilvánvaló: ha jó a szöveged és szerethető tahó vagy, akár popzenész is lehetsz, nem számít, hogy nincs hangod. Az is világos, hogy a cigányok alapjában véve jó fejek, csak egyeseknek nem szabad minden szavát elhinni. És amit most Győzi tesz, a hírek szerint nem először, az nem házasságtörés, nem, hanem csak „mosolyszünet a Beával".
Minden világos.

A történet hódmezővásárhelyi vonatkozása miatt mi is szerettük volna kideríteni, kicsoda Ildikó. Informátoraink azonban tanácstalanok, senki sem tudja, milyen Ildikó, Győzi szerelme. Az iwiw nevű kapcsolatépítő honlapon hiába néztük végig Győzi 641 ismerősének fotóit, mindössze három Ildikót láttunk: egy tízéves kislányt, valamint egy negyvenegy és egy harmincnyolc éves asszonyt. Egyikük sem hódmezővásárhelyi.

Amikor múlt pénteken fölhívtuk Gáspár Győzikét, azt mondta, nem tagadja, tényleg egyre többet találkozik Ildikóval, de nem akar róla többet elárulni, és a teljes nevét sem szeretné megmondani. – Mindenkinek joga van a magánélethez, így nekem is. Az olvasókra nem tartozik, kivel járok – válaszolta. Azt is hozzátette, hogy Kóka János gazdasági miniszternek is van barátnője, írjunk inkább róla. Szomorú, ingerült hangja a második verzióban való hitet erősítette bennünk: ez az ember megcsömörlött attól, hogy újságírók hívogatják és faggatják az életéről, és most, hogy tényleg otthagyta a feleségét, nyugalmat szeretne.

Aztán tegnap új fordulatot vett a történet: a Bors azt írta a címlapon, hogy „Bea és Győzi 25 millióért kibékül" – az újság hírei szerint ugyanis ennyit kapnak azért, ha együtt folytatják a valóságshow-t, és már kész is a szerződés, csak alá kell írni. A Blikk pedig azt közölte a címlapon, hogy leleplezték „Győzike újabb hazugságát", szó sincs válásról, hiszen „együtt látták" Győzit és Beát egy nógrádmegyeri esküvőn a hét végén. Ismét felhívtuk Győzikét.

– Az egész hazugság – mondta, amikor megkérdeztük, tényleg kibékülnek-e Beával, és tényleg együtt voltak-e a lakodalomban a hét végén. – Hát a kép össze van montírozva. Ildikóval vagyok, Ildikó létezik, itt ül mellettem most is, de nem tesszük ki a nyilvánosságnak. Ő nem egy bazári majom.

Szerettük volna, ha átadja Ildikónak a telefont, mert végül is a hölgy is elmondhatná, hogy hagyja békén őt a média. Győzi azonban nem adta át a mobilt. Azt viszont elárulta, hamarosan Hódmezővásárhelyre jönnek Ildivel, akit szerelmének nevezett. Aztán mondott még valamit, amit akár tanácsnak is tekinthetünk: – Ha észreveszik a matricás autót, és lefényképeznek paparazziba, akkor gratulálok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták vásárhelyi állattolvajokat

Két állattolvajt is elfogtak a napokban a vásárhelyi rendőrök. Az egyik négy birkát, a másik pedig… Tovább olvasom