Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Halálos balesetet szenvedett a 21 éves játékvezető

Hódmezővásárhely – A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe az a motoros, aki még kedden szenvedett közúti balesetet a Kutasi úton.
Halálos motorbaleset áldozata lett Varga Zsolt vásárhelyi labdarúgó-játékvezető. A rendőrség tájékoztatása szerint kedden késő délután egy Volkswagen Golf haladt a Kutasi úton a Jókai utca irányából a Vámház utca felé, az autó a Kutasi út és a Vámház utca kereszteződésében balra kikanyarodva nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak, és összeütköztek. A balesetben a 21 éves vásárhelyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

– Az egész labdarúgó-társadalom osztozik a család fájdalmán – fogalmazott Kormányos Gábor egykori játékvezető. Elmondta: Varga Zsolt két éve foglalkozott játékvezetéssel, szívvel-lélekkel végezte a feladatot. A héten rendezendő mérkőzéseken gyászszünettel emlékeznek a sportemberre.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Korábban írtuk:

14:54
Információink szerint a balesetben elhunyt fiatalember egy labdarúgó-játékvezető volt, akinek az édesapja is aktív focibíró.

A baleset helyszíne
A baleset helyszíne. Térkép: Google StreetView


Korábban írtuk:

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Rendőrségi információk szerint egy Volkswagen Golf haladt Hódmezővásárhelyen a Kutasi úton a Jókai utca irányából a Vámház utca felé február 11-én délután. Az autó a Kutasi út és a Vámház utca kereszteződésében balra kikanyarodva nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a 21 éves hódmezővásárhelyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően sem tudták megmenteni az életét, ma elhunyt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyi fodrásztanulók a Szabolcs Kupán

Három hétig szinte megállás nélkül gyakorolta a fonást Halál Gina, a vásárhelyi Elegance Fodrászszalon tanulója. Tovább olvasom