Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Halálos munkahelyi baleset Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Halálos munkahelyi baleset történt tegnap este hét óra után az ASA Építőipari Kft. Erzsébeti úton épülő új üzemcsarnokában.
Információink szerint egy elektromos gép segítségével négyen emelkedtek föl a csarnok betonoszlopainak tetejéhez, ott egy daruhoz építettek állványt. Azon a szerkezeten dolgoztak, amikor egy hegesztés eltört, s a nyolcméteres magasságból a mélybe zuhantak. Egyikük a helyszínen életét vesztette, ketten súlyos, egy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset okait a rendőrség a társhatóságok bevonásával vizsgálja. Meg nem erősített információink szerint az elhunyt férfi nem vásárhelyi lakos volt.

Olvasóink írták

 • 6. Egy munavédelmis 2008. augusztus 14. 08:51
  „A baj megtörténik akkor is, ha minden szabályt betartanak a munkáltatók és a munkavállalók is. Sajnos az a tapasztalat, hogy meg van sértődve sok dolgozó, ha figyelmeztetjük a veszélyekre, a sisak, a testheveder, a zuhanásgátló és egyéb védőfelszerelések kötelező használatára. Utólag mindenki okos, de ez az elhunyton és a sérülteken sajnos már nem segít. Sok cég nem veszi meg a védőfelszereléseket, mert sokba kerülnek, és nem tudják beleépíteni a vállalkozási összegbe ezek árát. Pedig nem volna szabad a munkabiztonságon spórolni, be kellene már látni végre!”
 • 5. seni123 2008. augusztus 13. 20:46
  „Kiváncsi lennék,hogy te a 40fokba mennyire tartanád be a munkahelyi előírásokat és öltöznél be védőruhába,meg sapkába!És egyáltalán honnan veszitek azt,hogy ők nem tartották be az előírásokat?Ha a kocsiban bekötöd magad,mert az a szabály,akkor is meghalhatsz!Ez nem ezen múlik!!!!JUó lenne ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és nem állítana olyat,aminek lehet,hogy semmi alapja nincs!!Elég baj van ott így is!!!!!!!!”
 • 4. orbit 2008. augusztus 13. 16:30
  „Részvétem a családnak! De az elszomorító, hogy ha egy újságíró tudósít egy építkezésről, akkor a munkások hanyatt-homlok sietnek felvenni a sisakot és betartani a munkavédelmi előírásokat! Nehogy lebukjanak a fotókon. Sajnos több ilyen történetről tudok...”
 • 3. HannaCamille 2008. augusztus 13. 11:53
  „Tudod, aki meghalt, az az én barátom testvére volt! Te nem tudod, mi történt, de mi igen! És NEM!!!NEM MINDEGY, MERT CSAK 26 ÉVES VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet gyártani az elméleteket, nem voltak kikötve satöbbi...DE AZ HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár lehet, ha Te lettél volna(amit még neked sem kivánok!!) akkor neked tökmindegy lett volna, hogy esetleg túlélheted!!!”
 • 2. Jibb 2008. augusztus 13. 09:14
  „Nem az állványhoz kötik ki magukat? Ha az leszakad, akkor tökmindegy, nem?”
 • 1. Papus 2008. augusztus 13. 08:28
  „Nem voltak kikötve,azért történhetett ez meg.A "beülő tán rajtuk volt,csak nem volt sehova kikötve.De nem volt semmi.Voltak ám rendőrök,meg tv-sek mindenki...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szponzorokat keres az Egészséges Vásárhely program

Hódmezővásárhely - Az Egészséges Vásárhely program következő rendezvénye a szeptember 13-i… Tovább olvasom