Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Hamarosan aszfaltoznak a 47-esen

Hódmezővásárhely, Székkutas - Kakasszék és Hódmezővásárhely között több ponton is félpályás útlezárásra számíthatnak a közlekedők.
Kakasszék és Székkutas között a kivitelező már építi a kerékpárutat, közben szélesíti a 47-es főutat. – A zúzottkő alap elkészült. Az időjárástól függően hamarosan kezdődhet az aszfaltozás is, amivel néhány nap alatt végez a kivitelező. Ha minden a tervek szerint alakul, erre a jövő hét elején kerül sor. A Hódmezővásárhely előtti szakaszon is megkezdődött a főútvonal szélesítése. Jelenleg mintegy 600 méteres szakaszon a töltésépítés zajlik. Amennyiben az időjárás lehetővé teszi, ezt a részt is visszaadjuk a jövő héten a forgalomnak – tudtuk meg Loppert Dánieltől, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetőjétől.

A megye másik, 7 kilométer hosszú szakaszán, Algyő és Szeged között 11,5 tonnás járművek közlekedésére is alkalmassá teszik a 47-est. Algyőn egy új, kétsávos körforgalmat is építenek, a Mol-kútnál lévő körforgalmat pedig kétsávossá alakítják. Ezen a szakaszon a munkavégzés tavasszal kezdődik. Addig korlátozások nélkül közlekedhetnek az autósok.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arany Rózsa-díjat kapott Vásárhely

A Virágos Magyarországért program legrangosabb díját nyerte el idén Hódmezővásárhely. Az elismerést Hatvan, Mohács, Balatonfüred, Encs, Keszthely és Váckisújfalu mellett kapta meg az alföldi város. Tovább olvasom