Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Háromnapos vízparti fürdőfesztivál Hódmezővásárhelyen

Több mint tízezren vettek részt az I. vízparti fesztiválon a hét végén Vásárhelyen. A strand három napon át zsúfolásig tele volt, a vendégek még éjszaka is fürdőzhettek.
Előkészületek. A vizespólós szépségversenyhez bizony elengedhetetlen a locsolás. Fotó: Tésik Attila
Gyors közvélemény-kutatásunk eredménye szerint mindenki jó ötletnek tartotta az I. vízparti fesztivált, amelyen három napon keresztül szórakozhattak a vásárhelyiek a város strandján. Összesen tízezernél is többen voltak kíváncsiak a rendezvényre. A legtöbb látogatót az éjszakai fürdőzés lehetősége és a sztárvendégek, köztük az Irigy Hónaljmirigy fellépése és Gáspár Laci koncertje vonzotta.

– Nem tudom, miért nem találták ki ezt már korábban is – tette fel a kérdést inkább csak önmagának Varga Zoltán szombaton kora délután, kezében az ebédnek szánt lángossal. Azt ugyan nem árulta el, mennyit költött a strandon, azt azonban igen, hogy már pénteken sem hagyta ki a programokat.

– A Körös-torokban már réges-régen vannak rendezvények, a vásárhelyi fürdőben is érdemes ilyesmit rendezni – tette hozzá Püspök Ferencné. – Igaz, ehhez a régi strand a mainál sokkal szerényebb körülményeket biztosított volna.

Forrt a medence Vásárhelyen: vidám lányok a vízben és a víz felett.Fotó: Tésik Attila
A vízparti fesztiválra érkezők egyik nap sem unatkozhattak, s bizony nem panaszkodhattak: a pénztárban kedvezményesen kapták a belépőt, a szervezők pedig gondoskodtak arról, hogy se ételben, se italban ne legyen hiány.

Lázár Dezső Orosházáról érkezett a hódmezővásárhelyi strandra. Kérdésünkre, hogy miért nem a szülővárosa melletti Gyopárost választotta, kézenfekvő választ adott: mert szereti az újdonságokat, s hallotta, milyen szép lett az átépített vásárhelyi fürdő.

A fesztiválon részt vevő ezrek remek hangulatáról a szervezők legnagyobbja, az időjárás is gondoskodott: olyan meleget teremtett, hogy arra egyetlen strandoló sem panaszkodhatott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betyárnap Tabánban

Zenés ébresztővel keltik a vásárhelyi Tabán városrész lakóit szombaton reggel 8-kor, ekkor kezdődik… Tovább olvasom