Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Házon belül ünnepelt a Csomiép

Hódmezővásárhely - A kitüntetés apropóján pénteken ünnepi munkásgyűlést tartottak a vállalat telephelyén, a Domján András-gyártócsarnokban, eljött Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő is.
A vásárhelyi Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. – mint arról már hírt adtunk – Magyar Termék Nagydíjat kapott, melyet szerdán vehetett át az országházban Mészáros Antal, a cég ügyvezető igazgatója. Az elismerést a tizenkilenc éve szabadalmaztatott, és azóta folyamatosan fejlesztett TB típusú árok- és mederburkoló vasbetonelem-család érdemelte ki. Mészároson kívül a megalkotásában főszerepet játszott Hajtó Ödön és Szolga András.

A kitüntetés apropóján pénteken ünnepi munkásgyűlést tartottak a vállalat telephelyén, a Domján András-gyártócsarnokban, eljött Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő is. Ez a nap sem maradt elismerés nélkül – melyből a cég az évek során sokat begyűjtött, tavaly lapunk Presztízs-díját is, környezetvédelem kategóriában –; Mészáros Antal átvehette Hampel Tamás vásárhelyi titkártól a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Első minősített vállalkozása nevű díjat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetven feltaláló munkái Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Hetven feltaláló mutatja be találmányát szeptember 14. és 17. között… Tovább olvasom