Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Herczegh Sándor grimaszezüstje

Budapest, Hódmezővásárhely - Ezüstérmes lett a Bors által meghirdetett grimaszversenyen a 67 éves vásárhelyi id. Herczegh Sándor, akire a BR28-as kóddal szavazhattunk szombaton éjfélig.
A Hódiköt egykori dolgozója a fináléba kerülésért a labdarúgó Tamást verte, a szavazatok 55–45 százalékban oszlottak meg közöttük; míg a grimaszkirályi címért a 7 és fél éves Patrik várt rá ellenfélként. Mindketten dicsérték, tisztelték a másikat. A grimaszkirály koronája végül az ifjú ember fejére került, hozzávetőlegesen 60–40 százalékos szavazataránnyal.

– Vasárnap reggel már értesítettek a Borstól a végeredményről, gratuláltak a második helyhez – mondta id. Herczegh Sándor, majd azzal folytatta, sejtette, hogy egy gyereket nem lehet legyőzni egy ilyen versengésben, rendszeresen figyelte az eredmény alakulását, utoljára szombaton 22 órakor nézte meg, már akkor 60–40-re vezetett Patrik, és ez nem nagyon változott.

Ezüstérmes lett a Bors által meghirdetett grimaszversenyen id. Herczeg Sándor. Fotó: DM
Ezüstérmes lett a Bors által meghirdetett grimaszversenyen id. Herczeg Sándor. Fotó: DM

– Szombaton két társaságban is múlattam az időt, és barátaim, ismerőseim azt mondták: „Számunkra te vagy a grimaszkirály, te vagy a legjobb!" Jólesett, és őszintén mondom: örülök az ezüstnek is. Gratulálok a srácnak a győzelemhez és a fődíjhoz, kívánom, töltse kellemesen családjával a megnyert wellnesshétvégét. Azt üzenem még Patriknak, ha 67 évesen is lesz bátorsága, kedve elindulni egy ilyen versenyen, igazán boldog embernek mondhatja magát – zárta gondolatmenetét id. Herczegh Sándor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A strasshofi koncentrációs táborban született Zsuzsa

8 hónaposan 3,5 kilósan hozták szülei Vásárhelyre a strasshofi koncentrációs táborból Hacsek Zsuzsát. Tovább olvasom