Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Holnap ballagnak a diákok

Ismét elérkezett a középiskolai ballagások ideje. Vásárhely hat önkormányzati, valamint egy egyházi fenntartású intézményében az idén összesen 730 diák végez, s ballag el holnap.
Elindult a menet. A vásárhelyi Eötvös szakközépiskola 12/A osztálya tegnap este lovas kocsival indult szerenádozni. Fotó: Tésik Attila
Ismét elérkezett a középiskolai ballagások ideje. Vásárhely hat önkormányzati, valamint egy egyházi fenntartású intézményében az idén összesen 730 diák végez, s ballag el holnap. A tanulók közül 703-an vágnak neki az érettségi vizsgáknak. Csongrád három középiskolájától összesen 299 diák köszön el, s 312 érettségizik – a közeli településekről is érkeznek vizsgázók. Szentesen az öt középiskolának 489 tanuló mond búcsút, közép- és emelt szintű érettségi vizsgát 490 diák tesz. Makón öt középiskolától búcsúznak a diákok, összesen 428-an. Érettségi vizsgát pedig 390-en tesznek a városban.

Lapunk holnapi számában olvashatják majd egy szerenádról készült riportunkat, hétfőn pedig igazi csemegével lepjük meg önöket: minden a felsorolt városokban szombaton tartott középiskolai ballagásról közlünk egy-egy fotót.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garanciális facsere Vásárhelyen

A Vásárhely belvárosában tavaly ősszel elültetett száz piramistölgy jó része idén tavasszal nem… Tovább olvasom