Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Holtan került elő az eltűnt Vásárhelyi fiatalember

Hódmezővásárhely - Holtan került elő az a 21 éves hódmezővásárhelyi fiatalember, aki április 7-én az esti órákban távozott otthonából ismeretlen helyre.
A fiatalember holttestét tegnap este találták meg a város külterületén. Az éjszakába nyúló helyszíni szemle megállapításai alapján a fiatalember önkezével vetett véget az életét.

A haláleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs a CSMRFK sajtószóvivője.

Olvasóink írták

81 hozzászólás
 • 81. No.6-Sy 2009. április 15. 15:36
  „71:
  Tudod, azt mondják, ha valakit megszólítunk, még itt, a neten is, akkor többnyire megkeressük a nevét vagy a bejegyzés számát - nem csak beleböffenünk a levegőbe, hátha valakit eltalálunk vele. Ez kissé neveletlen dolog: valaki majd csak magára veszi...ugye? Te tudod kire gondolsz, ő meg találja ki, hogy te kire gondoltál, de úgyse mondod meg, hogy őrá gondoltál-e vagy sem. Ejnye, ejnye...Senki sem gondolatolvasó, nem is köteles annak állni.

  Nos, történetesen én (is) azt mondtam, hogy nagyon csendben levő ember bizony nagy eséllyel legtöbbször elfojt. De mindig az adott ember, a helyzet, a kontextus határozza meg, hogy a csendesség minek a jele. Vannak emberek, akik meglehetősen csendesek, alapból is, de kiválóan le tudják vezetni az agressziójukat, vagy szublimálni azt. Ismerek olyan embert, aki nagyon csendes, szinte alig lehet észrevenni a mindennapokban, az az igazi "áldott jó gyerek" de - szerencsére! - egy ideje shotokan karatét űz. Egy csomó feszkót ki tud vele forgatni magából; amióta küzdősportot folytat, magabiztosabb lett és jobban megáll a lábán. Kevesebb az esélye, hogy dagadtra hízza magát a TV előtt és halálra sajnálja magát, vagy allergiás lesz, aloholista, drogos, rákos, esetleg öngyilkos.

  Ja, és hogy honnan veszem ezeket a "baromságokat"? Nos, onnan, ahonnan te magad is veheted, ha veszed a fáradtságot és nem szégyellsz tanulni, olvasni. Csak mert valamit nem értesz, még nem biztos, hogy az baromság. Nem kell alapból nagy arccal ítélkezni - érdemesebb helyette olvasni és tanulni. Ha ilyen okosakat tudsz kérdezni, akkor minden bizonnyal kíváncsi ember vagy. Aki pedig kíváncsi ember, az már nem elveszett ember. :) Sok sikert!”
 • 80. reneee 2009. április 15. 15:16
  „69!

  Annyit még elárulhatsz, hogy a "romantikus mobiltelefon" az milyen????”
 • 79. nyuszmusz 2009. április 15. 14:46
  „Drága vmagdi!

  Ezt csak azért tette a család, hogy akik olyan bunkók, mint te, és csak bírálni tudták a gyereket is és a családot is, azok előtt tisztára mossák a saját és elvesztett szerettük nevét. Neked nagyon könnyű bíráskodni mindenki felett, kicsit Istennek gondolod magad, de sebaj, majd az élet megfizeti azt a sok kedvességet amit ide írogattál. Ja, és pénzt nem kaptak érte, ez nem arról szól!”
 • 78. Mil 2009. április 15. 14:33
  „Az öngyilkosság szánalmas.. Kivéve, ha halálos betegség elől menekül az illető, vagy olyat tett, ami megbocsáthatatlan.”
 • 77. n.judit 2009. április 15. 12:01
  „Részvétem a családnak! Borzasztó szörnyű dolog ami vele történt és amit most a családnak át kell élnie!”
 • 76. Lencsi80 2009. április 15. 11:48
  „31. Flexsnake!

  Megrázott az amit és ahogyan írtál. Együtt érzek veled és a fiú szeretteivel. Én 5 év alatt szinte mindenkimet elveszítettem; édesanyám fél éve halt meg 49 évesen. Borzalmas... Jeleket én is kapok, rengeteget. És hiszem, hogy az itt lét egy átmenet. Sajnálom, hogy egy ilyen szomorú történet kapcsán kellett megismernem a másik oldaladat. Erőt kívánok a fiú hozzátartozóinak és azoknak, akik szerették.”
 • 75. Hmmm... 2009. április 15. 11:43
  „A 67-es hozzaszolassal teljesen egyetertek. A gondolatsor valojaban a megelozes modjat mutatja mindenki szamara. A baj az, hogy mint korabban kiderult, legtobben az elgondolkodas helyett azonnal a kifogasokat emlitik. Az is igaz, a bizonyos jeleket is csak azok veszik eszre, akik torodnek a masikkal,akik egyuttereznek veluk es segiteni akarnak.
  Talam ez jo alkalom ahhoz, hogy lezarjuk ezt a vitat es adjuk meg a bekes nyugalmat David es Csaladja szamara.”
 • 74. pille 2009. április 15. 11:01
  „Ez a média. Ez a hírérték.Ilyenekre vevők az emberek-ez kiderül a hozzászólásokból is.”
 • 73. paranoid 2009. április 15. 10:54
  „DM nem hazudtolod önmagad. Vásárló(profit)hajszoló média. Megint az első oldalon főcímmel egy fiatal tragikus halál okainak boncolgatása és mások számára csámcsogásra alkalkas csont dobása.Más nem is történik a megyében ill. hazában.”
 • 72. man 2009. április 15. 10:44
  „ejj ejj vmgadi, inkább hagyjuk, nem ez a megfelelő hely hogy leírjam amit az "akkorismégegyetrugokbeléjük" hozzászólásaid után gondolok rólad...

  Aki meg azt írta hogy a csendesség az elfojtott agresszió jele, azt kérdezném hogy honnan vesz ilyen baromságokat???”
 • 71. reneee 2009. április 15. 10:00
  „69.!
  Hagyd már rá!!!!! A jó életbe bele! Na!
  Gondolom a család amúgy is padlón van, te meg azért még rúgsz beléjük párat! :(
  Semmi szükség a fikázásodra! Nélküled is egy iszonyat lehet nekik! (és mindenkinek aki elveszít valakit, aki közel állt hozzá)

  Részvétem a családnak! Óriási erőt és kitartást kívánok nekik!”
 • 70. vmagdi 2009. április 15. 09:41
  „Szamomra furcsa, hogy a csalad eladja a tortenetet a Blikknek, mert gondolom kellett a hozzajarulasuk. Tualjdonkeppen kegyeletbol letilthattak volna a DM-et es a Blikket is, de nem tettek. Furcsa modja ez a gyasznak, vezeklesnek, az emlekallitasnak. A blikkben olvastam, hogy a fiu Valentin napra egy romantikus mobitelot vett a baratnojenek, szakitottak, ezt kovetoen a lany nem fizette a szamlat es tetemes adossag gyult ossze.
  1. Segithettek volna a csaladtagok
  2. Biztos a halal helyett van masik megoldas is.
  3. Esetleg letiltatni a szamot az elso fizetelen tetelnel.
  Ezer megoldas kinalkozott, de szamara csak egy, hat nem tudom...”
 • 69. nemecsekerno_007 2009. április 15. 09:26
  „63. bedit

  Nagyjából ennyit tehetnek azok akik maradnak. Nagyon sok erôt kívánok azoknak akik szerették.”
 • 68. VásárhelyiÁgi 2009. április 15. 09:12
  „Egy dologra volna nagyon jó ez a fórum, ha mindenki így érezné!
  Figyeljünk jobban oda a szeretteinkre, ne a jeleket figyeljük, hanem folyamatosan beszélgessünk, családtagjaink szokjanak arra rá már a kezdetektől, hogy minden gondjukat, bajukat, örömüket! megosszák velünk, ha igénylik adjunk tanácsot, és mi is legyünk bátrak, hogy elmondhassuk, ha valami bánt.
  Nagylányom a mai napig felhív, ha valami problémája van és tudja, hogy mindenre van megoldás.
  Azáltal, hogy kibeszéli magából, már látja, hogy nem is olyan nagy a baj, át fog tudni lépni rajta.
  Nincs szükség jelekre, csak szeressük egymást!”
 • 67. smalltown 2009. április 15. 01:57
  „Van, mikor nem szabadna tobbet mondanunk, csak hogy nyugodjek bekeben!
  Ne itelkezzunk, elemezgessunk, hibaztassuk azokat, akiket nem is ismerunk.
  Reszvetem a csaladjanak es szeretteinek!”
 • 66. vmagdi 2009. április 14. 23:02
  „Szerintem gusztustalan es kegyeletserto ahogy ez a cikk meg fennvan es meg ezen lehet csamcsogni, raadasul a rokonok meg partnerek is ebben. Gyaszolni csendben kell, nem forumokon. Vagy nyissatok egy virtualis kegyeleti helyet Davidnak.Teljesem ertelmetlen ez a csoportos analizalas, ki miben hibazott, ki milyen volt. Szerintem ez mar kicsit sok. Ugy latszik masok szerencsetlensege nagyon sokakat elszorakoztat, nem csodalom, ha katasztrofakrol, durvasagokba torkollo tuntetesekrol dvd keszul es ezt el lehet adni.”
 • 65. csutka 2009. április 14. 22:14
  „Lutetia!
  Leírtad a gondolatomat. Én is így látom.”
 • 64. bedit 2009. április 14. 22:04
  „Én a Dávid sógornője vagyok, immár 6 éve. Igen csendes gyerek, de mindig életvidám és soha nem agresszív. Mindig játszottunk, hülyültünk, szórakoztunk egymással. Senki nem látott rajta semmit, ahogy én sem. Ha láttam volna, segítettem volna. Persze, így utólag már mindenre rá lehet fogni, hogy jel volt, de ezt már soha nem tudjuk meg, és ha az is volt, ez már soha nem hozza vissza őt. De nem is kell! Ő mindig velünk van, a szívünkben. Ha segítséget kérünk, segít. Most is itt van, és csak mosolyog, mint mindig. Én ma fogtam ezt fel. El kell engedni, mert addig Ő sem nyugszik meg, de mindig velünk lesz. Ő szereti a családját, a barátait, de most mennie kell. Szabadnak született, és nem zárhatjuk kalitkába, ott nem érezné jól magát. Drága Dávid mindig velünk leszel!”
 • 63. nemecsekerno_007 2009. április 14. 21:57
  „54. Zsuzso86

  Többféleképp magyarázzák.

  - pillanatnyi elmezavar
  - töménykommunikáció (hosszú idô alatt felhalmozódott feszültség egyszeri "kommunikácival" vezetôdik le)
  - depresszió, pszihés betegségek, szenvedélybetegségek etc...
  - önértékelési zavarok

  Nem lehet így kijelenteni, hogy gyávaság v. menekülés. Egyébként próbáltál már vonat elé ugrani? Az életösztön legyôzéséhez azért kell erô és bátorság nem gondolod?
  Itt egy elég cinikus idézet azt hiszem egy graffiti.

  "Az öngyilkosság egyetlen társadalmilag elfogadott formája, ha halálra dolgozod magad"

  Ez az idézet azért mutatja a társadalom finoman szólva ambivalens hozzáállását az élet értékéhez. Persze nincs se tökéletes társadalom, se tökéletes világ, de ez nem jelenti azt, hogy minden jó ahogy van, ne változtassunk semmin. Szerintem. Ha így gondolkodna mindenki akkor még a fán lennénk azt hiszem. Persze, hogy ez jó vagy sem az már más lapra tartozik.”
 • 62. Flóra1989 2009. április 14. 21:57
  „De a lényegre nem válaszoltál! Ismerted Dávidot személyesen?
  Tisztába vagy vele, hogy a csendessége milyen mértékű volt? Annyira nem volt csendes, mint amennyire Te gondolod! Túl csendes nem volt! Csak egy nagy dumás emberhez képest csendesebb! De azért társaságba járt!
  Sérülékenynek sérülékeny volt, senki sincs acélból! Én is sérülékeny vagyok meg gondolom Te is (bocsáss meg ha rosszul gondolom!) meg a harmadik, negyedik ember is!”
81 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

30 évesen keresztelték meg Horváth Tímeát

Hódmezővásárhely - Reményt, hitet, szeretetet talált a vallásban a vásárhelyi Horváth Tímea, akit a hétvégén a húsvéti misén, 30 évesen kereszteltek meg a Szent István katolikus templomban. Tovább olvasom