Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Horváth a jelölt

Horváth László települési képviselőt indítja a jövő évi parlamenti választásokon Vásárhelyen és térségében a Szabad Demokraták Szövetségének vásárhelyi szervezete – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Szentirmai Csaba, a párt helyi elnöke.
Horváth László települési képviselőt indítja a jövő évi parlamenti választásokon Vásárhelyen és térségében a Szabad Demokraták Szövetségének vásárhelyi szervezete – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Szentirmai Csaba, a párt helyi elnöke. A leendő országgyűlési képviselőjelölt hangsúlyozta: a liberális képviselők szerint a város költségvetési adatai azonnali és radikális beavatkozást tesznek szükségessé, és ehhez összefogás kell.

A szabad demokrata városatyák, ha kezdeményezésük megfelelő fogadtatásra talál, minden feltétel nélkül részt vesznek a büdzsét rendbe hozó gazdasági koncepció megalkotásában. Vállalják a kidolgozott, közösen elfogadott, és a közgyűlés tagjainak legalább háromnegyede által megszavazott program megvalósítását, minden külön feltétel nélkül. A kilábalás programját, illetve a korábbi költségvetéseket nem teszik kampánytémává sem a parlamenti, sem a helyhatósági választások előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tornacsarnokot terveznek az Eötvös szakközépbe

A Gregus és az Eötvös szakközépiskola közös udvarán tervezik felépíteni azt a sportcsarnokot,… Tovább olvasom