Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Húsz listát állított a MIÉP

Csurka István felhívta mindenki figyelmét, hogy a választási ígéretekből semmi sem lesz, a választások után a Fidesz összeáll az SZDSZ-szel, ha az bekerül a parlamentbe, s folytatódik Magyarország megszállása.

Április másodikára szervezett nagygyűlést Budapesten a Fidesz és az MSZP, ennek hírére a közeli Hősök terét foglalta le – a Fidesszel történő minden egyeztetést mellőzve – a MIÉP, azzal a céllal, hogy demokratikusan katlanba zárják az MSZP-gyűlés helyszínét. Gyurcsány Ferenc végül engedett, s egy nappal előrébb hozta az MSZP gyűlését. Erre a MIÉP is egy nappal korábbra tette a magáét, ezt azonban a Belügyminisztérium és a rendőrség a törvényeket áthágva nem engedélyezte – ismertette a történteket tegnap esti választási nagygyűlése előtt tartott sajtótájékoztatóján Csurka István Vásárhelyen.

A MIÉP elnöke hozzátette: a Fidesszel szemben április 2-án nem akarnak gyűlést tartani. Pokorni Zoltán és Deutsch-Für Tamás tévényilatkozataikban elhatárolódtak a MIÉP-től. Csurka István ezzel kapcsolatos nyilatkozatában leszögezte „semmiféle egyeztetésbe nem bocsátkoztunk, sem a Likud testvérpártjával, sem a Fidesszel, s ezután sem fogunk". Felhívta mindenki figyelmét, hogy a választási ígéretekből semmi sem lesz, a választások után a Fidesz összeáll az SZDSZ-szel, ha az bekerül a parlamentbe, s folytatódik Magyarország megszállása.
Csurka István elmondta, húsz területi listát állítottak, s erre rajtuk kívül csak a parlamenti pártok voltak képesek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havránek kontra Lázár

Havránek Ferenc szerint a választási törvényben megszabott összeg többszörösét költötte eddig Lázár… Tovább olvasom