Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Idős asszonyt helyeztek biztonságba a rendőrök

A 77 éves néni zavartan bolyongott Hódmezővásárhelyen - járőrök kérdéseire összefüggéstelenül beszélt, értelmetlen válaszokat adott.
Egy állampolgár értesítette a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletét szeptember 2-án délelőtt arról, hogy a Mester utcán egy idős nő zavartan viselkedik. A helyszínre érkező rendőrök az Eke utcán találták meg a nénit, aki a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül beszélt, értelmetlen válaszokat adott. Ráadásul a hűvös időben csak egy papucs és egy otthonka volt rajta. Az egyenruhások beültették az asszonyt a szolgálati autóba, majd biztonsági intézkedés keretében beszállították a rendőrkapitányságra, ahonnan értesítették hozzátartozóit, akik hazavitték.

Olvasóink írták

  • 2. HAJDÚKFOKOSA 2013. szeptember 06. 20:52
    „csak nehogy agyon verjék mint az izsáki rendörök teték mert ujabbban ez lesz a szokás a RENDÖR AGYONVERI A POLGÁR CSAK UGY MERT A RENDÖR ISTENNEK KÉPZELI MAGÁT OSTOBA”
  • 1. xenopus 2013. szeptember 03. 16:51
    „Ilyen gondos gondviselésből volt már tragédia, nem is olyan rég! A kutasi úton találták meg az "elkóborolt" nénit, sajnos több hétre rá.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álmaiban Amerika visszainteget

Vendéglátósnak tanult a vásárhelyi Rau Beáta (22), tavaly gondolt egyet, és elment három hónapra Amerikába szerencsét próbálni. Tovább olvasom