Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Idős férfi halt meg egy égő házban Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Idős férfi vesztette életét ma hajnalban Hódmezővásárhelyen. A. Sándor aludt, amikor a szomszéd szobában terjedni kezdett a tűz.
Hódmezővásárhelyen a kertvárosban történt a tűzeset, amelyben egy 61 éves férfi meghalt. A. Sándor feltehetően alaudt, amikor a szomszédos szobában, hajnali fél öt körül, a kályhából szikra pattant ki, és tűz keletkezett. A férfi füstmérgezést kapott. A tüzet, amelynek okát még vizsgálják, a rokkantnyugdíjas férfi testvére vette észre, ő riasztotta a tűzoltókat.

A delmagyar.hu helyszínen tartózkodó munkatársának a szomszédok elmondták, hogy nem ez volt az első tűzeset a házban, már három alkalommal kellet riasztani a tűzoltókat a Móricz Zsigmond utcai házhoz.

Olvasóink írták

 • 6. Írástudatlan-Tdi. 2009. január 18. 10:30
  „FŰZFAVESSZŐ! Ólvastam a címet! Láttam hogy nem jól van írva. Azért mert írni nem tudok azért még ólvasni igen ha csak szótagólva is.De magad is láthatod hogy a 2.-es hozzászóló bizony poénkodott. Én többekközött ezért is írtam hogy nem kellene a dologgal tréfálkozni. De szerintem te mint mindég csak kötekedni akarsz velem. Pedig jobb lenne a békesség. Na mit szólsz hozzá????”
 • 5. FűzfaVessző 2009. január 17. 19:04
  „A javítás sem sokkal jobb .talán így: Idős ember halt meg......
  F.V.”
 • 4. FűzfaVessző 2009. január 17. 18:11
  „Nem tréfa,olvassa el a címet még egyszer.
  F.V.”
 • 3. Írástudatlan-Tdi. 2009. január 17. 17:22
  „Nem kellene ebből tréfát csinálni! Ilyen dolog bárkivel megtőrténhet még olyannal is aki odafigyelőbb. Egyépként bárhol és bármikor keletkezhet lakástűz. Az nincs tekintettel a nem odafigyelőre de az odafigyelőre sem.”
 • 2. flexsnake 2009. január 17. 12:47
  „Biztos régészkedett ha a címben említett lelete lett a túz martaléka.”
 • 1. Piki 2009. január 17. 11:50
  „Szegénykéim!
  Vagy megfagynak a saját házikójukban, vagy magukra gyújtják azt.
  Mindkettő csúnya halál.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrt kell hívni, ha kárt okoz a kátyú

Hódmezővásárhely - Rendőrségi jegyzőkönyv, valamint az út kezelőjének kárelismerése is kell ahhoz, hogy fizessen a biztosító, ha valakinek úthiba miatt rongálódik meg az autója. Tovább olvasom