Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 24°C Még több cikk.

Ifjúsági díjra várják a javaslatokat

Mindszent - Mindszent Város Ifjúsági Díj odaítélésére lehet javaslatot tenni. A díjjal azokat a fiatalokat szeretnék elismerni, akik a tanulásban, a sportban, a kultúrában vagy a közéletben kimagasló eredményeket értek el, öregbítve a város jó hírét, követendő példát állítva a jövő nemzedék számára.
Az ifjúsági díj azon magyar állampolgárságú, mindszenti lakóhellyel rendelkező fiataloknak adományozható, akik a javaslattételre rendelkezésre álló határidőig a 14. életévüket már betöltötték, de a 25. életévüket még nem. A díjazottakra vonatkozó javaslatot – részletes indokolással – január 31-éig lehet benyújtani írásban a polgármesteri hivatalnál a képviselő-testület szociális, oktatási és kulturális bizottságának címezve.

Olvasóink írták

  • 1. zémann 2013. január 16. 00:42
    „Már most javasolnám Bordás Annamáriát!!! Sajnálatos, hogy a mindszenti sportvezetőknek soha sem jut eszükbe ennek a kiváló sportolónak a jutalmazása, vagy némi-nemű anyagi támogatása! Gratulálok Annamari! Mindent elértél, és majdnem egyesöl. A családodnak nagyon jó egészséget és kitartást kívánok az erőn felüli helytállásért. Neked pedig legyen határ a csillagos ég!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bethlen bál - újra a Fekete Sasban

Sok év után idén először ismét a Fekete Sas adott otthon a Bethlen bálnak. Tovább olvasom