Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Ingyenes pályázati tanácsadás Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Péntekenként díjmentes pályázati tanácsadással és segítségnyújtással várják a hódmezővásárhelyi kistérség vállalkozóit, őstermelőit, önkormányzatait, civil- és nonprofit szervezeteit a Takács Ferenc Képzőközpontban – tudtuk meg Barna Viktortól, a helyi vidékfejlesztési iroda vezetőjétől.
A fogadóórák alkalmával az érdeklődők megismerkedhetnek az Új Magyarország fejlesztési terv és az Új Magyarország vidékfejlesztési program európai uniós pályázataival, illetve egyéb pályázati lehetőségekkel.

Barna Viktor elmondta, eddig főként mikro-, kis- és középvállalkozások érdeklődtek, de jönnek a fiatal gazdák is. Több civil szervezet ökoturisztikai és hagyományőrző ötletekkel érkezik. Jövő év elején számos új EU-s pályázat indul, köztük lesz falumegújításról és -fejlesztésről szóló is. Így a forráshiánnyal küzdő önkormányzatok pénzhez juthatnak majd terveik megvalósításához.

Az ingyenes tanácsadást minden pénteken reggel 8-tól délig tartják a Hód-mezőgazda Zrt. kiállítási területe mellett lévő Takács Ferenc Képzőközpontban. A pályázatok iránt érdeklődőket Barna Viktor mellett Szeli Ferenc, az Új Magyarország fejlesztési terv tanácsadó hálózat kistérségi tanácsadója és Virág Lajos, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium kistérségi koordinátora segíti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takács Ferencre emlékeznek Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - Takács Ferenc egykori szociáldemokrata miniszterről, Hódmezővásárhely volt… Tovább olvasom