Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Itt számítson útlezárásra a tramtrain építése miatt Vásárhelyen!

Hódmezővásárhely - Korlátozzák a forgalmat, lezárják a járdát és a kerékpárutat a következő két és fél hétben az Ady Endre út különböző szakaszain Vásárhelyen a tramtrain vonalának építése miatt.
Már a héten megkezdődtek a munkálatok az Ipoly és a Nagy András János utca közötti részen – a járdát bontják –, ott a kerékpáros-forgalmat is az Ady aszfaltcsíkjára terelik. Az autósokra 30-as sebességkorlátozás és útszűkület vár. A következő lezárandó utcaszakasz közel másfél hét múlva az Ipolytól a Tisza István utcáig tart, de a gyalogosok közlekedése az egyik oldalon mindig zavartalan lesz.

A Bajcsy-Zsilinszky Endre utcát is érintik a közműkiváltások, arra halad a tramtrain a nagyállomás felé. A járda felbontását az utca páros oldalán a héten, a páratlanon a jövő héten kezdik. A páros oldalon teljesen megszűnik az oszlopsor, a közvilágítás a másik oldalon kap helyet. A legfontosabb: a következő héttől, várhatóan másfél hónapra teljesen lezárják a Bajcsy-Zsilinszkyt. A változásokkal kapcsolatos táblákat a hétvégén helyezik ki.
Lakossági fórum

A tramtrain munkálataihoz kapcsolódóan holnap 16 órakor Vásárhelyen, a Bajcsy-Zsilinszky és a Kistópart utca kereszteződésénél lévő kispiacnál tart lakossági fórumot az önkormányzat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együtt énekeltek a vásárhelyi suli előtt

Együtt énekeltek a vásárhelyi suli előtt
A közös nótázásban főleg diákok vettek részt, de csatlakoztak a rögtönzött énekkarhoz arra sétáló… Tovább olvasom