Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Izsák Ilona: angyal vagyok, nem boszorkány

Mindszent - A Mindszenten élő Izsák Ilona 23 éves korától foglalkozik hivatásszerűen jóslással, gyógyítással. Állítása szerint kapcsolatban áll angyalokkal, természetfeletti lényekkel, tündérekkel, azok segítenek neki. Férje gyógyításában is szerepet játszott.
– Minden betegség lelki okokra vezethető vissza – mondta a Mindszenten élő, 42 éves, mozgáskorlátozott Izsák Ilona, aki jósol, tanácsot ad, spirituális eszközökkel gyógyít. Ez a képessége emlékei szerint 4 éves korától megvan, általános iskolában tudta, mikor miből felel. Egyszer azt is megmondta diáktársainak – ahogy ő fogalmazott, tisztán látta –, tanárnőjük azért nem jött be az órára, mert amikor elhaladt egy építkezés mellett, vállára esett egy tégla. Később az osztályterembe belépő tanár ugyanezt közölte. Döbbenten néztek rá.

A Mindszenten élő Izsák Ilona jósol, tanácsot ad és gyógyít. Fotó: Frank Yvette
A Mindszenten élő Izsák Ilona jósol, tanácsot ad és gyógyít.
Fotó: Frank Yvette

Hivatásszerűen 23 éves korától hasznosítja adottságát, és a gyerekként kapott Hexina jósnevet használja. A numerológiából és az asztrológia egyes elemeiből „gyúrta össze" saját módszerét, ami tisztánlátással egészül ki.

Embertípusok

Izsák Ilona három embertípust különböztet meg. A szkeptikuson, ateistán csak az orvostudomány segíthet; az ingadozó, ha nem kell túl sokat dolgozni érte és tenni magáért, kipróbálja az új módszert, míg a mindenre nyitott – ahogy ő fogalmazott –, az új energiarendszerű ember számára az ideális alany.

– Óvatos vagyok, nem erőszakoskodom, nem nyomulok, angyal vagyok, nem boszorkány. Aki megkeres, annak próbálok segíteni. Hogy te milyen vagy, és mit tanácsolnék? Az anyagi világban élsz, belefolyva a hatalmi játszmákba, pozícióharcokba, meg akarsz felelni mások elvárásainak, a spirituális énedet pedig háttérbe szorítod. A valóságodat éled, én az igazságomat. Az észről, a tudatosságról a szívre, az érzelmekre kellene helyezned a hangsúlyt, kinyitva a szívcsakrádat – mondta Hexina, közben türkizzel a tenyerében kezelt, szerinte szinte szívtam magamba a kő energiáját. Valóban azt tapasztaltam, megnyugvást érzek.

Férjének, a 79 éves veteránatlétának, Gémes Ferencnek agydaganata van, Ilona gyerekkorától izomgyengeségben szenved: – Az orvosok tulajdonképpen mindkettőnkről lemondtak, már halottnak kellene lennünk, élünk, tehát valamit varázsoltunk... Ferencnek egyre ritkábbak a „kikapcsolásos" rohamai, amikor nem tud rendesen beszélni, koordináltan járni; én meg ahelyett, hogy tolókocsiban ülnék, azért küzdök, hogy a deréktartó eldobása után még jobb legyen a járásom. Magamat és őt is gyógyítom.

– Minden varázslónak megvan a maga titka, trükkje, amit nem szabad kibeszélni – közölte a módszert firtató kérdésemre Izsák Ilona, aki azt nem titkolta, 4 éve igazi otthonra leltek párjával Mindszenten. – Annyit elárulhatok: a csakrákkal kapcsolatos dolgokat tanultam, egyébként a meditáció a kulcs, sok mindent a szellemi világból merítek, napi kapcsolatban állok angyalokkal, természeti és természetfeletti lényekkel, elhunytakkal és tündérekkel. Az anyagi és spirituális létemet, tevékenységemet mindig élesen különválasztom. Külön is kell, mert mindkettő más rezgésszámon működik.

Olvasóink írták

 • 6. info 2012. március 26. 21:39
  „1. papika56 2012.02.06. 13:04 -már innen látom paprika56 sötét jövőjét.....anyagi világban él, hatalmi játszmákba, pozícióra vágyik, meg akar felelni mások elvárásainak,-De nem tud mert kishitű..........”
 • 5. Qllancs 2012. február 07. 13:52
  „Ez a Kozsó -hajú hölgyike ---ha olyan jól gyógyít másokat --magukat miért nem sikerült ???
  Én nem hiszek a hókuszpókoszokban --de olvashattunk itt már olyat :amikor a sok millió ft ről levették az átkot !
  Mennyi hiszékeny ember ---de míg van lócitrom--addig veréb is van.”
 • 4. Dongó 2012. február 07. 09:13
  „Paprika 56-nak!
  Szerinted kötelező hozzá fordulni? Na ugye, hogy nem. Akkor mi a gond? Ha valakinek az a gondja, hogy elhiggye amit ez a hölgy mond, jósol, hát fizessen érte. Én bizonyosan nem megyek hozzá, bár a mai világban inkább neki hinnék, mint egyes "nagyembereknek"
  További szép napot
  Tisztelettel: Dongó”
 • 3. AlfaRomeo11 2012. február 07. 08:04
  „Majd ha azok az orvosok akik maszekba elkérik vizsgálatonként az 5-10 ezer forintot,műtétenként pedig 30-tól fölfelé,akkor kérhetnénk számon hogy mennyit adózott be a hölgy.
  Na Ők biztos nem adóznak be egy fillért sem.
  Miért egyből a másik zsebében kell turkálni?
  Megél valamiből,biztos nem áll sorban segélyért.Azt hogy mennyit adózik az Ő dolga,meg a könyvelőé.”
 • 2. Én2 2012. február 06. 14:58
  „Nem kell mindig rosszindulatúnak lenni, had csinálja szükség is van rá.”
 • 1. papika56 2012. február 06. 13:04
  „Amit a jóslásért kap ,meg " gyógyitásért " , meg kábításért hálapénzt ----mennyit adózik utánna ???
  Egy NAV vizsgálatot megérdemelne !!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Deutsch reméli, megszolgálja a megye bizalmát

Megtiszteltetésnek tartja a Csongrád Megye Díszpolgára címet Deutsch Tamás, Vásárhelyt továbbra is otthonának tekinti, magánéletéről nem beszél... Tovább olvasom