Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Jégkorcsolya karácsonyra az unokának

Hódmezővásárhely - Unokájának, Bercinek vásárolt jégkorcsolyát a vásárhelyi Molnár Ferencné abból a 10 ezer forintból, amelyet lapunktól kapott ajándékba – hűséges előfizetőnkként. Semmi mást nem kellett tennie, csak megmutatnia hűségkártyáját.
– Akkor most megvásárolhatom a 8 éves unokámnak, Bercinek a jégkorcsolyát – újságolta örömmel Molnár Ferencé Piroska a minap Vásárhely sétálóutcáján, miután feltettük neki a kérdést: van-e nála hűségkártya? Mindig magánál hordja – vágta rá rögtön, és már célirányosan indult is a Sárkány Játék- és Sportboltba, hogy levásárolja a lapunk hűségkártyacsapata által átnyújtott 10 ezer forintot – a szerencsés kártyatulajdonos egy vásárlását mi álltuk.
25 éve előfizetője a Délvilágnak, de már a szülei is járatták a lapot, így fél évszázados kapcsolat fűzi családját az újsághoz – derült ki, miközben Piroska szemügyre vette a jégkorcsolyákat.

Molnár Ferencné nem először nyert lapunknak köszönhetően. Fotó: DM/DV
Molnár Ferencné nem először nyert lapunknak köszönhetően.

Folytatódik akciónk

Jövőre is érdemes lapunk hűséges előfizetőjének lenni. Folytatódik a hűségkártya csapatának razziája, sőt további akciókkal is kedveskedünk olvasóinknak. Tartsa magánál a kártyáját! 

– Van korcsolyája az unokámnak, de sajnos már kinőtte, és miután nagyon szeret korizni, a lányom megkért, hogy vegyek egyet. Arra viszont álmomban sem gondoltam, hogy nem én állom az árát. Őszintén örülök, hiszen eléggé kiköltekeztünk karácsonyra, már minden ajándékot beszereztünk, a kori csak bónusz, amelyet mihamarabb szeretne használni Berci – magyarázta szerencsés olvasónk. Piroska nem is vacillált sokáig, egy unisex korit választott, mondván: ha a kisfiú kinövi, akkor az ikertestvére, Bogi is szívesen húzza a lábára.

A Délvilág eddig is szerencsét hozott a családjának – jegyezte meg búcsúzóul Molnár Ferencné, aki, mint kiderült, többször is nyert már ajándékcsomagot, könyveket lapunknak köszönhetően.

Olvasóink írták

  • 3. mivan? 2012. december 27. 18:12
    „Én ezt nem értem. Miért baj az, hogy "csak" tízezer ft-ot adnak???”
  • 2. IncontinentiaButtocks 2012. december 23. 22:46
    „Adventkor csendben maradni bölcs dolog egy embernek, és túl sok egy gyomorbajosnak. (amellett, hogy igazad van)”
  • 1. Kircsi 2012. december 23. 08:27
    „10000 ft sok pénz a szegények, morzsa egy napilapnak...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kármán Tódor díjat kapott a Hód-Mezőgazda

Az elismerést 2000 óta adják azoknak, akik a hazai oktatásban, képzésben, tudományos kutatásban kiemelkedő munkát végeztek. Tovább olvasom