Délmagyar logó

2016. 10. 22. szombat - Előd 6°C | 14°C

Kamion ütött el egy tízéves kislányt Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedd délután Hódmezővásárhely-Erzsébeten.
A rendőrség adatai szerint a buszmegállóban egy 10 éves kislány szállt le egy autóbuszról, amikor egy szemből érkező kamion elé lépett, ami elütötte.

A baleset következtében a kislány – az elsődleges adatok szerint – súlyosan sérült. A körülményeket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Olvasóink írták

 • 8. TESTVÉREK!!!!! 2008. június 05. 18:59
  „sziasztok attolfüg drága hozzászolok hogy kinek mi a nagy baj nekünk most ez mert vellünk történt. De ha mindent olyan pontosan tudsz irdmár le azt hogy hanyas táblánál mennyi vel ment? De szerintem mindegy mert az a lényeg hogy jolvan és minket is és a sófőrt is megtanitotta arra amire kellet mert egy 2 családos apukának is nehéz igy élni. Szerintem lelehet zárni ezt a témát van mindenkinek dolga és foglalkozzon azzal. Nekkünk most az hogy várjuk a hugunk teljes felépülését és a sófőrnek meg az hogy tultegye magát rajta és máskor mi is és ő is ovatosabb lesz és leszünk. Igy drága Hozzászolok keresetek magatoknaknak más témát vagy mennyetek el dolgozni hogy ne unatkozatok. Köszönettel a TESOK és köszönjük mindenkinek aki mellettünk ált és szoritot a hugunkért!!!!!!!!!!!”
 • 7. alsonix 2008. június 04. 20:05
  „Kesves Beth.!
  Teljesen egyetértek azokkal is amit leírtál, szerintem is mindkét fél hibás volt, véletlen egybeesések sokasága. Én csak a tapasztalatomat irtam le arról az útról mivel elég sokat járok arra! Sokszor még én is félek a személygépkocsimban annyira száguldoznak a kamionok, és mivel 3.rendü út igy általában az út közepén közlekednek, letaszitva a szembejövöt az útról. Egy év alatt megötszörözödött a kamionforgalom, mivel erre kerülik ki a matricás fizetős útakat, és vele teljesen tönkre is vágják az utat. Illetve a buszon utazó szemtanúk leírása /másik forumban/ szerint pontosan ez lehetett a probbléma, hogy a 3.rendű uton nehezen fér el egy kamion és egy busz egymás mellett, /"hiszen már átért a kislány az uton",/ és valószinüleg nem fért volna el a kamion a busz és a kislány között! Megoldást én sem tudok a dologra, magamból kiindulva, ha dolgozik egy szülő nem tud mindig a gyereke mellett lenni! És egy 10éves gyerek még kapkodhat /Pl. 5-öst kapot aznap stb./ Estleg hasonlóan be kéne menni a busznak a faluba mint Szikáncson is kialakitották, ott is a sok baleset miatt!”
 • 6. seleron 2008. június 04. 15:16
  „Én nem irok semmit olvassátok amit Beth. irt”
 • 5. nagypappa 2008. június 04. 04:02
  „A drága unokám nyolc éves és nagy bicikli rajongó. Sokat kerekezünk együtt. Jobban mondva majdnem együtt, mert mindig előttem biciklizik tízméterekkel. Így látom, hogy az autósok döntő többsége, attól függetlenül, hogy kinek van elsőbbsége, vigyáz a gyermek közeledtére. Lemond elsőbbségéről. Igaz, az unokámat arra tanítom, hogy figyeljen és tanulja meg, hogy annak van elsőbbsége akinek meg is adják. Mindig köszönje meg egy kézmozdulattal , hogy figyeltek rá.
  Sajnos, főleg a faitalok úgy 16-25 éves korúak közt sok olyan van aki viszont sz.rik rá. Türelmes vagyok az ilyenekkel, tudom a családalapítás után majd kinövik. De addig az Isten menten meg bennünket, hogy tragédiát okozzanak.
  A Konkrét hírre reagálva... Sajnos nem lehet elégszer hangsúlyozni, mekkora veszély busz elől- mögül kilépni az úttestre.
  Kívánok a kislánynak mielőbbi felgyógyulást.”
 • 4. Beth. 2008. június 03. 22:37
  „Kedves alsonix!

  Én azt szeretném mondani, hogy jó lenne végre már a szülői kötelességre is felhívni a figyelmet. Nem arra tanítani a gyereket, hogy hamar itthon legyen, hanem hogy figyelmesen közlekedjen. Jobb lenne minden szülőnek is az ilyen baleseteket elkerülni. Főleg azoknál a gyerekeknél fontos ez, akik külterületen élnek. Tanítsák meg végre a gyerekeiknek a kresz fontosabb szabályait.
  Amúgy maximálisan sajnálom az esetet, én megőrülnék, ha a gyerekemmel ilyen történne. De majdnem 4 évesen arra tanítom, hogy mindig körbe kell nézni, és figyelmesen kell átkelni az úttesten. Sőt - hozzáteszem - mások gyerekeire is rászólok, ha úgy közlekednek, hogy ön és közveszélyesek.
  Üdv”
 • 3. alsonix 2008. június 03. 20:09
  „Igazad van, kicsit rutinból irtam. Én rutinból leszoktam lassitani ha buszt látok álni!”
 • 2. THK 2008. június 03. 20:05
  „kicsit korai ennyi adat alapján feltételezni...
  ha a busz takarásából lépett ki és nem zabrán, akár szabályosan is jöhetett a kamion”
 • 1. alsonix 2008. június 03. 19:54
  „Én szoktam arrafelé járni és ha jól emlékszem 60-as sebességkorlátozó tábla van ott kirakva. Persze elmondhato hazánk polgárainak többségéről ,hogy a vezetési stilusára nem igazán jellemző hogy betartják is azt!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dohányzás-, drog- és balesetmegelőzés Hódmezővásárhelyen

Dohányzás-, drog- és balesetmegelőző, szexuális felvilágosító, valamint egészségnevelő program… Tovább olvasom