Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Károly pisztollyal lőtte főbe magát Mindszenten

Mindszent - Fejbe lőtte magát, s a helyszínen életét vesztette egy 37 esztendős férfi Mindszent melletti tanyáján. T. Károlyt a környéken élők kedves, de zárkózott embernek ismerték. A rendőrség a történteket közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
Egy 9 mm-es PA maroklőfegyverrel lőtte magát főbe vasárnap egy 37 esztendős férfi a mindszenti tanyavilágban álló házában. T. Károly halálát a vásárhelyi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, az idegenkezűséget már a helyszíni szemle idején kizárták, de többek között még az is tisztázásra vár, hogy volt-e a férfinak fegyvertartási engedélye.

A férfi másfél évvel ezelőtt költözött Szegedről a mindszenti tanyavilágba, akkor vásárolta meg a Mihási út melletti, düledező tanyát, majd a helyébe épített egy vadonatúj házat. Tegnap a portán csak sógorát és rokonait találtuk, akik mereven elzárkóztak attól, hogy bármit is mondjanak.

A tanyavilágban zárkózott, csendes szomszédnak ismerték T. Károlyt, aki találkozáskor már messziről intett a környéken élőknek, ám senkivel sem kötött szorosabb ismeretséget, barátságot, nem beszélgetett. BMW-vel járt, de hozzá soha senki sem jött. A környékbeliek azért annyit tudtak róla, hogy egy-másfél hónapja munkát kapott a közeli Vásárhelyen. Úgy tudjuk, hogy a holtestet egyik szomszédja fedezte fel, akit Károly szegedi barátnője hívott fel, azt kérve, nézzék már meg, miért nem veszi fel barátja a mobilját.

Ezen a tanyán történt az öngyilkosság. A rendőrség még vizsgálja a körülményeket. Fotó: Tésik Attila
Ezen a tanyán történt az öngyilkosság. A rendőrség még vizsgálja a körülményeket.
Fotó: Tésik Attila

Az elhunyt fiatalemberrel közvetlen tanyaszomszédja is újévkor beszélt utoljára: Károly akkor beállított hozzá egy üveg pezsgővel.

Olvasóink írták

 • 12. Cicám... 2009. február 04. 21:13
  „Még tiszta szerencse hogy mindenki ennyire szakértő a dologban..kár hogy csak itt olyan okos mindenki...

  "Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, ...... Kérjük, tegyen így Ön is" - igen??? akkor ha az van mondva a firkászoknak hogy ne jelenjen meg semmi az üggyel kapcsolatban és azok a kegyeletre a legkisebb tekintettel és tisztelettel, mégis minden hülyeséget össze írkálnak, akkor hol vannak a személyiségi jogok? amikor beleírják a pontos helyszínt és még képet is raknak fel róla.. akkor hol vannak a személyiségi jogok???

  De semmi gond, TISZTELT FŐSZERKESZTŐ ÚR! én megértem.. kell a hír, kell a bevétel az újságnak... remélem hozott annyit a cikk hogy megérte ezért céltáblává változtatni egy családot és porig gyalázni a kegyeletüket...

  Abban is bízom hogy a TISZTELT SZERKESZTŐSÉG életével kapcsolatos dolgokat is ilyen pontosan és részletesen fogják nyilvánosságra hozni..mert azon is biztosan sokan jót csámcsognának hogy maguk hogyan élik a házaséletüket például...de lehet akkor tegyenek már fel arról is képet, mert engem szemyél szerint nagyon érdekel.. hátha látok vagy tanulok valamit...

  ÖSSZEFOGLALVA:
  KÖSZÖNÖM A SZERKESZTŐSÉGNEK A SZEMÉLYISÉGI JOGOK VÉDELMÉT, A KEGYELET TISZTELETBEN TARTÁSÁT ÉS REMÉLEM SOKÁIG FOG MÉG ILYEN NAGYSZERŰ HÍREKKEL TOVÁBB ÜZEMELNI A LAP.. BÁR, AZ BIZTOS HOGY A MI CSALÁDUNK MÉG NAGGGYON NAGGYON SOKÁIG FOGJA OLVASNI EZT AZ OBJEKTÍV, HITELES LAPOT.. VAGY NEM...”
 • 11. aranka2 2009. február 04. 16:21
  „Gusztustalan intimpistáskodás valakit keresztnevén szólítani, kivéve persze, ha együtt őrizték a libákat az árokparton.”
 • 10. Mathiasking 2009. február 04. 10:39
  „A rendőrség célja, mihamarabb az ügyet lezárni és javítani a statisztikán. (Ismertté vált bűncselekmények/felderített bűncselekmények)”
 • 9. Giga 2009. február 04. 08:36
  „"Például a fegyver nem szokott az áldozat kezében maradni ha hókon lövi magát. "

  Akkor most már ezt is tudják a rosszfiúk!”
 • 8. Norman_Bates 2009. február 04. 07:09
  „A fickó szegedről elköltözött egy hót ingerszegény környezetbe, és ettől bezakkant, szerintem más is befarcolt volna ettől. Nem tom mit kell ezen bonyolítani.”
 • 7. Én2 2009. február 04. 06:25
  „Nem tudnak a rendőrök semmit, hiába tanítják. Senkit nem fognak el mi az , hogy a bankokból is kisétál a rabló gyalog és soha nem fogják el. Általában az a módi, hogy senkit nem fognak el, v. nem szabad elfogni.”
 • 6. flexsnake 2009. február 04. 00:43
  „Általában az első helyszíni szemlén már meg lehet mondani hogy kizárható-e az idegenkezűség. Csak azért kotyélok bele mert lassan már mindenbe belekötnek a kommentelők. Például a fegyver nem szokott az áldozat kezében maradni ha hókon lövi magát. Míg egy beállított helyszinen a stukkert a kezébe teszik és ez gyanús. Van rengeteg olyan dolog amiből egy rendőr meg tudja mondani hogy segített neki valaki... vagy sem. Amúgy meg tanítják a suliban :)”
 • 5. Piskóta 2009. február 03. 22:13
  „Na megjőtt Colombo, flexsnake-nek öltözve!”
 • 4. Sziti 2009. február 03. 20:50
  „flex!
  Minden trükk kizárva?”
 • 3. flexsnake 2009. február 03. 19:15
  „2. például egy belülről bedeszkázott szobában ha valaki fejbe övi magát, mindjárt kizárható az idegenkezűség... Értenek hozzá szerintem nélküled is...”
 • 2. Piskóta 2009. február 03. 17:41
  „Az idegenkezűség kizárva.Ilyen gyorsan és határozottan kijelenteni kissé gyanús. De hát ők tudják,ők a "szakemberek".”
 • 1. KukoricaJancsi 2009. február 03. 17:29
  „Szeretném jelezni az ilyen és hasonló cikkek miatti ellenérzésemet - főleg a Délmagyar szerkesztőségének.

  Ha valaki nem érti, hogy "milyen, és mihez hasonló" cikkekre gondoltam, akkor az ne foglalkozzon ezzel a bejegyzéssel, mert nem kívánom neki megmagyarázni a számára valószínűleg megmagyarázhatatlant.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a mutogatós férfit Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Szatírt fogtak a vásárhelyi rendőrök a napokban. A városi kapitányság ügyeletére… Tovább olvasom