Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 8°C Még több cikk.

Kényszerű ügyvédváltás Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - A 62 éves élettársa, István megölésével megalapozottan gyanúsítható, vásárhelyi P. Henriett ügyvédet cserélt.
Korábban a szegedi K. Zoltán képviselte, ám ellene a közelmúltban befolyással való üzérkedés és hivatali vesztegetés gyanúja miatt eljárást indított a Szegedi Nyomozó Ügyészség. Henriett ügyét a szegedi 5. Ügyvédi Iroda gondnoka, Emődi Attila viszi tovább. Telefonon utolértük, de egyelőre nem nyilatkozott: ezen a héten vagy a jövő hét elején találkozik először személyesen vásárhelyi, házi őrizetben lévő ügyfelével.

Megírtuk: a 36 éves P. Henriett májusban Újvároson, a Kölcsey utca 65/A alatti házban megölte élettársát – az esettel kapcsolatban részletes beismerő vallomást tett –, s először az terjedt el, 164 felé darabolta. Ezt korábbi jogi képviselője cáfolta, és elmondta, a nő egy edénnyel ütötte agyon a férfit, majd a testet kihúzta az udvarra, és elégette. Az ügyben még nyomoznak. A tragikus történet folytatásaként Henriett édesapja, P. Sándor öngyilkos lett.

Olvasóink írták

  • 2. eldorádó 2011. november 04. 13:07
    „16 év után most tárgyalnak egy ember ölést : talán, csak most fogták el /jelentkezett önként/ az elkövető!?”
  • 1. zoltanszabo 2011. november 03. 12:36
    „Hány év múlva tárgyalják majdd ?
    Tegnap volt a TV-ben, meggyorsítják a bűnügyek tárgyalását . és a következő hír : 16 év után most tárgyalnak egy ember ölést ! Vajon ezt is addig húzzák ???
    Hiába tett beismerő vallomást a nő --holt biztos nem egyedül csinálta. Magára vállata- kisgyerek, önvédelem ..még a végén felmentik . ??????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Laptopot kapott Balogh Patrik: cikkünk nyomán érkezett a felajánlás

Nem fog unatkozni ezután hosszú klinikai kezelésének ideje alatt a súlyos tüdőbeteg Patrik. Tovább olvasom