Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Keresik a székkutasi benzinkútrablót

Székkutas - Díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a sértett kft. annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a november 25-én történt benzinkút rablás elkövetőinek elfogását.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt folytat nyomozást az ügyben. Még tavaly november 25-én a székkutasi benzinkút kútkezelő fülkéjébe két férfi berontott, majd a kezükben lévő fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítették az ott dolgozó sértettet, hogy a napi bevételt adja át nekik.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője 200.000. forint, míg a sértett kft. bruttó 400.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők közvetlenül azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószámát, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es telefonszámon.

Olvasóink írták

  • 1. rkj 2010. január 04. 19:45
    „A Mimdszenti már nemis kell?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sohasem lesz elég hely a közúti forgalomnak

Mint kés a vajban, úgy megy a forgalom Hódmezővásárhelytől Szegedig a 47-esen – egészen a megyeszékhely széléig. Tovább olvasom