Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Készenlétben a közmunkások

A csapadékos időjárás miatt a legenyhébb, első fokú belvízvédelmi készültség van érvényben Vásárhelyen, ám a problémák elkerülése érdekében arra kérik a lakókat, hogy tisztítsák ki, s tegyék rendbe a házuknál lévő csatornákat, átereszeket – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón.
A csapadékos időjárás miatt a legenyhébb, első fokú belvízvédelmi készültség van érvényben Vásárhelyen, ám a problémák elkerülése érdekében arra kérik a lakókat, hogy tisztítsák ki, s tegyék rendbe a házuknál lévő csatornákat, átereszeket – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón. Tizenkét közmunkás áll készenlétben annak érdekében, hogy ne történjen meg a néhány évvel ezelőtti eset, amikor házakat öntött el a belvíz, mondta Csorba Mihály alpolgármester. Az önkormányzatnál a 80/820-010-es, ingyenesen hívható zöldszámon lehet jelezni a problémákat.

A tanyavilágban élők élelmiszer-, valamint ivóvízellátásáról is gondoskodni tud a város abban az esetben, ha a belvíz komoly fennakadásokat okozna, tette hozzá Kószó Péter alpolgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztriában siklanak a megyeiek

Számos ismert közéleti szereplő jár rendszeresen síelni a megyéből. A makói József Attila Gimnázium… Tovább olvasom