Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Két nap kultúra a kávézóban

Eredményesnek tartja a vásárhelyi Visnyei Ferenc azt a két napot, amelyet a helyi Torontó sörbár és kávézóban töltött, mégpedig irodalmi-művészeti rendezvényével.
Eredményesnek tartja a vásárhelyi Visnyei Ferenc azt a két napot, amelyet a helyi Torontó sörbár és kávézóban töltött, mégpedig irodalmi-művészeti rendezvényével. Visnyei célja az volt, hogy a magyar kultúrát ne csak annak napján, azaz január 23-án ünnepeljük, hanem máskor is odafigyeljünk az irodalom és a művészet értékeire.

– Maximálisan elégedett vagyok, hiszen hétfőn és kedden, kétszer 12 óra alatt összesen harminchárman voltak kíváncsiak rám, azaz inkább a magyar kultúra értékeire – árulta el a szervező-előadó, aki hamarosan folytatja a helyi Rádió X-ben irodalmi-kulturális műsorát. Hozzátette: az érdeklődők egy részével személyesen is elbeszélgetett, s mindenki kedvezően fogadta, jónak tartotta kezdeményezését. Abt László pedig Németországból érkezett családjával, s ő is közreműködött a két nap egyikén. Visnyei azt tervezi, hogy ezen túl havonta, kéthavonta tart majd zenés irodalmi esteket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú a hosszas ügyintézéstől

A vásárhelyi Dobó Ferenc Horgászegyesület tagjainak mostantól csak egyszer kell sorba állniuk, hogy… Tovább olvasom