Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Kinyitott a vásárhelyi főposta

Többen még az Alföldi Galériában akarták elintézni tegnap reggel postai ügyeiket Vásárhelyen. Pedig a hivatal visszaköltözött eredeti helyére, a bírósággal szembeni épületbe, ahol a felújítás utáni első napon a főposta vezetője fogadta az ügyfeleket.
Már az eredeti helyükön várják az ügyfeleket. Fotó: Tésik Attila
– Állok a galéria előtt, még mondom is: milyen jó, rajtam kívül senki nem várakozik, amikor rám szólnak: kiscsillagom, már elköltözött innen a posta – mesélte nevetve tegnap reggel 8 óra előtt Szűcs Istvánné, immár a bírósággal szembeni, felújított posta épületénél. Az asszonynak még az sem tűnt fel, hogy időközben lekerültek a hivatal logói az Alföldi Galéria bejáratáról.

Mint kiderült, ezt mások sem vették észre. A visszaköltöztetett létesítménynél már jóval a nyitás előtt többen várakoztak. Egyesek kíváncsian kukucskáltak be az üvegajtón, mások pedig azt találgatták, hogy ezentúl melyik ablaknál kell majd befizetni a csekket vagy feladni a csomagot.

Néhány perccel 8 óra előtt aztán megjelent a hivatal biztonsági embere, arra kérvén a várakozókat, hogy egy kicsit álljanak távolabb az ajtótól, mert az érzékelők miatt nem lehet kinyitni. Majd Dobalovszkiné Sipos Katica, a főposta vezetője jelent meg a bejáratnál, hogy néhány változásról tájékoztassa az ügyfeleket. Felhívta a figyelmet arra, hogy mind a két bejárati ajtó fotocellás, magától kinyílik. Megemlítette azt is: ezentúl ügyfélhívó rendszer segítségével intézhetik dolgaikat a vásárhelyiek. A nyitás után egyébként maga a főposta vezetője segített eligazodni sorszámok kérésében az ügyfeleknek.

A posta több mint egy év után költözött vissza ideiglenes helyéről, az Alföldi Galériából az eredeti épületébe, melyet mintegy 540 millió forintból kívül és belül is felújítottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III/III: Lázárt meglepte, Bacsát nem

Nem lepődött meg az MSZP vásárhelyi elnöke azon, hogy kampányfőnökük feltárta III/III-as tiszti… Tovább olvasom