Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Kinyitott a vásárhelyi főposta

Többen még az Alföldi Galériában akarták elintézni tegnap reggel postai ügyeiket Vásárhelyen. Pedig a hivatal visszaköltözött eredeti helyére, a bírósággal szembeni épületbe, ahol a felújítás utáni első napon a főposta vezetője fogadta az ügyfeleket.
Már az eredeti helyükön várják az ügyfeleket. Fotó: Tésik Attila
– Állok a galéria előtt, még mondom is: milyen jó, rajtam kívül senki nem várakozik, amikor rám szólnak: kiscsillagom, már elköltözött innen a posta – mesélte nevetve tegnap reggel 8 óra előtt Szűcs Istvánné, immár a bírósággal szembeni, felújított posta épületénél. Az asszonynak még az sem tűnt fel, hogy időközben lekerültek a hivatal logói az Alföldi Galéria bejáratáról.

Mint kiderült, ezt mások sem vették észre. A visszaköltöztetett létesítménynél már jóval a nyitás előtt többen várakoztak. Egyesek kíváncsian kukucskáltak be az üvegajtón, mások pedig azt találgatták, hogy ezentúl melyik ablaknál kell majd befizetni a csekket vagy feladni a csomagot.

Néhány perccel 8 óra előtt aztán megjelent a hivatal biztonsági embere, arra kérvén a várakozókat, hogy egy kicsit álljanak távolabb az ajtótól, mert az érzékelők miatt nem lehet kinyitni. Majd Dobalovszkiné Sipos Katica, a főposta vezetője jelent meg a bejáratnál, hogy néhány változásról tájékoztassa az ügyfeleket. Felhívta a figyelmet arra, hogy mind a két bejárati ajtó fotocellás, magától kinyílik. Megemlítette azt is: ezentúl ügyfélhívó rendszer segítségével intézhetik dolgaikat a vásárhelyiek. A nyitás után egyébként maga a főposta vezetője segített eligazodni sorszámok kérésében az ügyfeleknek.

A posta több mint egy év után költözött vissza ideiglenes helyéről, az Alföldi Galériából az eredeti épületébe, melyet mintegy 540 millió forintból kívül és belül is felújítottak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III/III: Lázárt meglepte, Bacsát nem

Nem lepődött meg az MSZP vásárhelyi elnöke azon, hogy kampányfőnökük feltárta III/III-as tiszti… Tovább olvasom