Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Kirabolták a lottózót, leütötték a tulajdonost

December 18-án 18 óra 30 perc körüli a tettes bement a vásárhelyi Andrássy utcán lévő lottózóba, ahol leütötte a tulajdonost, majd némi készpénzzel elmenekült.
Hódmezővásárhely - A vásárhelyi 6:3 totózó, lottózó csütörtök délelőtt nyugodt volt: kuncsaftok jöttek, újságot vettek, totót, lottót adtak fel, sorsjegyet kapartak a nyeremény reményében. Semmi sem utalt arra, hogy szerda este kirabolták: az ismeretlen tettes bántalmazta az ott éppen dolgozó tulajdonost, majd készpénzt vett magához, és elmenekült. Információink szerint a nőt leütötte, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Telefonon sikerült utolérnünk a tulajdonost, aki közölte: nem akar nyilatkozni az esetről, a nyomozóknak már mindent elmondott, amit tud. Az alkalmazott is csak annyit árult el az Andrássy úti helyszínen, hogy a főnöke telefonon szólt neki: az eredeti beosztással ellentétben csütörtökön neki kell dolgoznia. Azt az információnkat, hogy a tulajdonost leütötték, több forrás megerősítette, illetve azt is megtudtuk: ilyen vagy ehhez hasonló támadás, rablás még nem érte a 6:3-at.

Korábban:

December 18-án 18 óra 30 perc körüli a tettes bement a vásárhelyi Andrássy utcán lévő lottózóba, ahol az alkalmazottat bántalmazta, majd némi készpénzzel elmenekült.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy az elkövetővel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen.

Személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 62/562-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

E-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető bejelentés.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élelmiszercsomag közmunkásoknak

Összesen 820 közmunkás kapott szerdán 5000 forint értékű tartós élelmiszert – liszt, cukor, étolaj – tartalmazó csomagot Vásárhelyen. Tovább olvasom