Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Kisorsoltuk a páros belépőket! Nyert jegyet Ákos jubileumi koncertjére?

Hódmezővásárhely – November 30-án Hódmezővásárhelyre érkezik Ákos Karcolatok 20 jubileumi koncertsorozata. Kisorsoltuk a páros belépőket!
Öt páros belépőt sorsoltuk ki Ákos vásárhelyi koncertjére. A jegyekért arra a kérdésre kellett helyesen felelni, hogy mikor jelent meg a Karcolatok című album. A válasz 1993. március 23. volt. A délután négy órakor kezdődő koncertre az alábbi játékosaink nyertek páros belépőket:

Dezső Rita,
Gazdag Anita,
Madaras Zsolt,
Tóth Attila,
Varga Mária.


Gratulálunk nekik! A nyerteseket sms-ben értesítettük. Ők a tiszteletjegyüket ennek az sms-nek a bemutatásával vehetik át a negyed órával a koncert kezdete előtt!


Korábban írtuk:


Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Ákos idén szólókarrierjének húsz éves fennállását ünnepli megjelent első szólólemeze, a Karcolatok. Az albumon olyan slágerek vannak, mint a Hello, a Hold on, a Tanulékony szörnyeteg vagy A lámpagyújtogató dala. Nyugodtan állíthatjuk, ez az album a kilencvenes évek egyik meghatározó korongja lett és egyben Ákos-szólókarrierének igen erős nyitánya. Ákos erre a kerek évfordulóra egy jubileumi koncertsorozattal készül, ahol az első lemez valamennyi dalát eljátssza, de nem maradhatnak ki a további jól ismert Ákos-slágerek sem, mind újszerű mai megszólalásban. A kísérőzenekar az idén tíz éves jubileumát ünneplő Andante-turné zenészeiből áll össze: Ákos mellett Szakos Krisztián és Lepés Gábor szintetizátoros, Kékkői Zalán gitáros, Bánfalvi Sándor dobos, valamint Fekete Tibor Samu basszusgitáros lép színpadra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyapja kezéből tépték ki és vitték el a szovjetek

18 év után térhetett vissza hazájába Horváth László. – A vásárhelyi Emlékpontban mesélte el drámai történetét. Tovább olvasom