Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Koncert és diszkó a Fekete Sasban

St. Martin, a Kozmix, Stefano és Rita, valamint a Promenad Dixieland koncertezik ma este hét órától a Fekete Sasban. A jótékonysági rendezvény szervezője a Tiszta Szívvel Egyesület.
Sztárok a vásárhelyi játszótérért címmel koncert lesz ma hét órától a Fekete Sas Szállóban. A szervezőtől, a Tiszta Szívvel Egyesületért Alapítvány kuratóriumi elnökétől, Lázárné Megyeri Zitától megtudtuk, hogy a jótékonysági koncert teljes bevételét arra fordítják, hogy egy modern játszótér működhessen a Népkertben.

Az esten csak olyan zenész vagy énekes lép fel, aki valamilyen módon kötődik a városhoz. St. Martin, a népszerű szaxofon- és fuvolaművész Vásárhelyen született. A Stefano és Rita duó hölgytagja, Ambrus Rita a tinédzserkorát töltötte a városban. A kettős magyarul és olaszul énekel.

A fiatalabb korosztály kedvence, a Kozmix is fellép. A frontembert, Lányi Lalát nem kell bemutatni a helyi tiniknek, hiszen ő is vásárhelyi. A dixie-muzsikát kedvelők is találhatnak maguknak csemegét, mivel a Promenad Dixieland is bemutatkozik. A zenekarvezető, Almási István a város egyik alpolgármestere, de a tagok között is akad más vásárhelyi.

– Ez a harmadik alkalom, hogy felhívjuk a vásárhelyiek figyelmét az adakozásra. A befolyt összegből, valamint a karácsonyi vásárunk bevételéből, illetve az alapítvány számlájára fizetett pénzekből modern, a mozgáskorlátozott gyermekek számára is alkalmas játszótér épülhetne a Népkertben – mondta a kuratóriumi elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évente több millió forintnyi adomány a vásárhelyi kórháznak

Éves szinten több millió forinttal támogatják a segíteni szándékozók az Erzsébet-kórházat. A… Tovább olvasom