Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Korosztályok dalos találkozója Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A vidámság lesz a témája a „Korosztályok dalos találkozója" elnevezésű vásárhelyi rendezvénynek, melyre november 28-án, pénteken, 15 órától kerül sor a Petőfi Sándor Művelődési Központ színháztermében.
A Hódmezővásárhely és Kistérsége Nyugdíjas Szervezetei Szövetsége által harmadik alkalommal meghirdetett eseményen, a helyi óvodás, általános és gimnáziumi csoportokon kívül a szegedi Vasvári Pál Szakközépiskola tanári kamarakórusa, és a székkutasi idősekből álló dalkörök képviseltetik magukat.

Az énekes találkozóra a fellépők műfaji kötöttség nélkül, egy 8-10 perces, szórakoztató műsorszámmal kellett, hogy készüljenek. A jó hangulatúnak ígérkező délután nem a versengésről fog szólni, a szervezők egy kis örömet, nevetést kívánnak csempészni vele a mindennapok egyhangúságába.

A Nyugdíjasok Országos Szövetségének helyi csoportja 1992 óta működik a városban, 21, önállóan is működő klubot és egyesületet fog össze a régióban. 1300, már aktívan nem dolgozó és rokkant embernek biztosít hétről-hétre tartalmas elfoglaltságot. A szervezet elnöke, Oskovics György elmondta, „szinte már baráti közösségnek számítunk, szívesen és hasznosan töltjük együtt az időnket. Megemlékezünk a nemzeti és családi ünnepekről, rendeztünk már amatőr képzőművészeti kiállítást, gulyás partit, részt vettünk rétes fesztiválon, sporttalálkozókon. Fontosnak tartjuk az egészségünket is, a kórházzal együttműködve szűrőnapot tartottunk. Most indult fogyasztóvédelmi tanfolyamunkon praktikus tanácsokkal látjuk el nyugdíjasainkat. Szeretjük a szépet, a vidámságot, ezt másokkal is meg akarjuk osztani. A dalos találkozónkra ezért szeretettel várunk mindenkit, korra való tekintet nélkül."

A program ingyenes, az est befejezéseként egy kis vendéglátással fognak kedveskedni a szervezők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindszent ismét csatornát építene

Mindszent - A település ismét beadta csatornapályázatát. Amennyiben a kisváros sikerrel veszi az… Tovább olvasom