Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Korsós nem elfogult

Nem volt elfogult Vásárhely jegyzője, Korsós Ágnes, s nem sértette meg a törvényben szabályozott esélyegyenlőség elvét azzal, ahogy közzétette a városi önkormányzat gazdálkodási adatait tartalmazó tájékoztatót – állapította meg végzésében a Csongrád Megyei Bíróság.
Nem volt elfogult Vásárhely jegyzője, Korsós Ágnes, s nem sértette meg a törvényben szabályozott esélyegyenlőség elvét azzal, ahogy közzétette a városi önkormányzat gazdálkodási adatait tartalmazó tájékoztatót – állapította meg végzésében a Csongrád Megyei Bíróság. Korábban megírtuk: egy magánbejelentés után hasonló döntést hozott a helyi választási bizottság is. Az ügyben másodfokon eljáró területi választási bizottság azonban ezzel ellentétes álláspontot alakított ki. Korsós Ágnes jegyző ez ellen fellebbezett, így született a bíróság jogerős állásfoglalása.

A panaszos véleménye az volt, hogy a jegyző nem hozzáférhető módon tette közzé a város gazdálkodásáról szóló beszámolót, amikor a városháza hirdetőtáblájára csak egy értesítést helyeztetett el arról, hogy a dokumentum a közgazdasági irodában lelhető fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A békés politikusok utcája

A vásárhelyi politikus csendesen él, a gyereksírás sem hallatszik át tőle a szomszéd portára, ha… Tovább olvasom