Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Közel ötszáz milliót fordítanak sportra

Összesen mintegy 480 millió forintot fordít az idén a vásárhelyi önkormányzat sportfeladatokra, támogatásokra – hangzott el tegnap délután a városi sportuszodánál tartott sajtótájékoztatón.
Összesen mintegy 480 millió forintot fordít az idén a vásárhelyi önkormányzat sportfeladatokra, támogatásokra – hangzott el tegnap délután a városi sportuszodánál tartott sajtótájékoztatón. Rárósi Imre, a pénzügyi bizottság elnöke elmondta: 150 millió forint jut a Hód-Strand Kht.-nak, hetvenmillió pedig az egyesületeknek. Az idei költségvetésből finanszírozzák a közkedvelt műjégpálya megvásárlását, amely 36 millióba kerül, s a tervek szerint továbbra is ingyen lehet majd használni.

A hódtói sport- és szabadidő központ építésére pedig ötvenmilliót fordítanak, plusz mintegy húszmilliót a terület közművesítésére, utak kiépítésére szánnak. Ezzel kapcsolatban egyébként Molnárné Kecskeméti Rita települési képviselő elmondta: még az idén átadják ezt a létesítmény, ami összesen 150 millió forintba kerül, s a sport mellett közösségi célokat is szolgál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindszenten aláírásokat gyűjtenek a Déli utcáért

Aláírásokat gyűjtöttek a mindszentiek, hogy a Déli utcán teljes egészében aszfalton… Tovább olvasom