Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Kukák mellé tolták az autót

Évek óta áll egy lerobbant Mazda Hódmezővásárhelyen a Liszt Ferenc utcai bérházak között. Néhány lakónál már kiverte a biztosítékot a roncs: a hétvégén betörték egy ablakát, majd kitolták az útpadkára, a konténerek mellé.
– Nem tudjuk, kié lehet. 3-4 éve biztosan itt áll a parkolóban. Most valaki megunta, és a kukák mellé tolta – mondta egy ott élő nő. A Mazda hátulján még ott a rendszám. – Az elejéről letört, azt én tettem bele. A napokban voltak kint a rendőrök is, de még mindig nincs meg a gazdája – mesélte egy másik asszony. Megkerestük a rendőrséget, ahol azt mondták, amennyiben nem körözik a gépjárművet, az ügy nem tartozik a hatáskörükbe.

Úgy tűnik, jó ötlet volt a kukák mellé tolni az autót. Fotó: Antal Sándor
Úgy tűnik, jó ötlet volt a kukák mellé tolni az autót.
Fotó: Antal Sándor

A vásárhelyi közterület-felügyelettől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a rendőrség segítségével megtalálták a kocsi gazdáját, felvették vele a kapcsolatot. Várhatóan kedd estig elszállítja onnan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 éves a pékmester

A háborúban komiszkenyeret sütött, majd szinte egész Vásárhelyről Köblös-Kovács Mihály gondoskodott. Megszámlálhatatlan, hogy a keze alól mennyi kenyér került ki. Tovább olvasom