Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Lakásokat vesz a pénzből a város

Többen érdeklődtek az önkormányzatnál, miért adta el az Ofotért Andrássy utcai üzlethelyiségét a város, és mire fordítja a befolyó pénzt. Az ügyben sajtótájékoztatót tartott Almási István.
Többen érdeklődtek az önkormányzatnál, miért adta el az Ofotért Andrássy utcai üzlethelyiségét a város, és mire fordítja a befolyó pénzt. Az ügyben sajtótájékoztatót tartott Almási István. Az alpolgármester elmondta, az 54 millió forint áron kikiáltott üzletet a vártnál is jobb áron vette meg az azt üzemeltető Fotex-Ofotért Kft. Az összegből – melyet azért nem közölt, mert üzleti titkot sértene – a város három társasházi lakást vásárolt a szabad piacon, azzal a céllal, hogy azt a továbbiakban bérlakásként hasznosítja.

Kiderült, hogy az Andrássy utca 5–7. szám alatti három üzlethelyiséget – az Ofotért mellett a Raiffeisen Bankét és a könyvesboltét – azért kívánták eladni, mert az önkormányzat a vegyes tulajdonú társasházban nem akart a továbbiakban tulajdonostárs lenni.

A Raiffeisen Bank és a könyvesbolt üzlethelyiségének megvásárlására is többen benyújtották pályázatukat, így kedden versenytárgyalást tartanak a városházán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Taxizás ünnepi tarifával

Másfélszer többet fizethet egy fuvarért, aki karácsonykor és szilveszterkor ül taxiba Vásárhelyen.… Tovább olvasom